Andreea Mantea, dezvăluiri despre al doilea copil: "Poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei"

.

În emisiunea ei, Andreea Mantea a făcut o serie de dezvăluiri despre cel de-al doilea copil. După o relație încheiată urât cu Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, bruneta de la Kanal D a decis să își trăiască următoarea poveste de dragoste în liniște, discret.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luni, 18 ianuarie, în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea’, bruneta a deschis subiectul sensibil și a mărturisit că nu i-ar displăcea să aibă o fetiță, după ce a devenit mama micului David. Momentan este pusă pe muncă, pentru că face o serie de renovări prin casă.


În timp ce își așeza cerceii, bruneta a început să poarte o discuție cu fiul ei, care a continuat într-un mod neașteptat. Cel mai probabil, Andreea și-a dorit să testeze apele și a bătut un apropo de față cu micul David.


Andreea Mantea, dezvăluiri despre al doilea copil

Stiu ca nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei’, a povestit Andreea Mantea, în timp ce-și aranjează cerceii. David a reacționat îmediat și nu este de acord ca mama lui celebră să mai facă încă un copil.

„Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica’, i-a spus David. ‘Păi nu te doare burtica de la bebeluș’, a adaugat frumoasa prezentatoare TV de la Kanal D. Acum bruneta se concentrează pe schimbările din locuință. A început deja să caute cele mai bune oferte de bucătării, conform wowbiz.ro.


Citește și: Andreea Mantea a găsit un pliculeț suspect în geanta Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cele două și ce conținea

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: ‘Da, mă mărit’

Citește și: Cum arată Andreea Tonciu fără machiaj. A postat o fotografie prin care și-a uimit fanii


Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre iubitul misterios: „În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine…'

După ce a ajuns la vânzător, bruneta a început să studieze cu atenție ofertele.

Blatul de bucătărie s-a crăpat. Peste tot, crăpături mari, crăpături mici… Ce garanție primesc la blatul acesta? Ce reducere îmi vei face? Vreau să știu încă  de pe acum. Vreau reducere din start și eu după aceea să îmi aleg materialele.


Vreau din acela scump, pe care să tai. Dacă vreau să toc cu satârul, vreau să toc pe blat. Mi-am luat un satâr foarte drăguț și dacă, mai nou, există și cineva în viața mea, un bărbat, îl pun să toace doar cu satârul’,spune Andreea Mantea.


Andreea Mantea, declarații neașteptate despre iubitul misterios

Andreea Mantea a decis să rupă tăcerea privind relația cu iubitul alături de care și-a refăcut viața. A vorbit despre elementele care fac o relație să funcționeze. „În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine consider că are la bază trei ingrediente fără de care nu ar putea exista: încrederea, respectul și iubirea necondiționată. Toate acestea venind de la ambii parteneri, desigur’, a mai spus Andreea Mantea pentru sursa citată.