Andreea Mantea despre iubitul ei, după 5 ani de relație: "Iubesc și mă simt iubită la fel de intens!"

.

Andreea Mantea iubește de aproape cinci ani același bărbat și a reușit să păstreze secretul privind relația ei până de curând. Deși a postat deseori pe Instagram fotografii cu flori, cadouri, inimioare și chiar un inel de logodnă, Andreea Mantea nu a dezvăluit identitatea viitorului soț, dar admite că iubește și este iubită la fel de intens.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unor surse, iubitul Andreei Mantea este un fost coleg al brunetei de la Kanal D și s-au îndrăgostit unul de altul în timp ce lucrau la aceeași emisiune. El era omul din cască, respectiv producătorul emisiunii pe care Andreea o prezenta alături de Bursucu.


La 34 de ani, Andreea Mantea se declară o femeie fericită și chiar dacă a fost de mai multe ori dezamăgită de bărbații din viața ei, a crezut mereu în dragoste și iată că soarele a ieșit și pe strada ei.


„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens.

E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine  și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul, a povestit Andreea Mantea pentru TV Mania.


Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri despre al doilea copil: „Poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei’

Citește și: Andreea
Mantea, declarații neașteptate despre iubitul misterios: „În momentul
în care o relație de dragoste funcționează foarte bine…’

Citește și: Andreea Mantea vorbește despre perioada petrecută în Turcia și motivul revenirii în România: „Mi-am dorit mult ca David să…


Andreea Mantea și iubitul ei s-au cuplat în vara lui 2016

Până acum câteva luni nimeni nu știa că Andreea Mantea este într-o relație și nici atât cine este bărbatul care o face fericită, deși indicii au mai fost de-a lungul postărilor sale pe rețelele de socializare.

Andreea si iubitul ei s-au cunoscut în vara lui 2016! Da, de atunci datează relația celor doi. Ei s-au combinat pe platourile de filmare ale unui show de succes difuzat săptămânal la Kanal D. Ea era prezentatoare alături de Bursucu, în timp ce el, omul din casca ei’. Sau, mai concret, producătorul’, au declarat surse din anturajul celor doi pentru ciao.ro, anul trecut.


Chiar dacă la început au fost doar mici tachinări colegiale, deplasările dese în țară au transformat prietenia într-o relație interesantă, la început interzisă. Colegilor din echipa emisiunii nu le-a luat mult până când s-au prins că între cei doi s-a infiripat ceva, însă au preferat să păstreze discreția absolută.

Ce spune Andreea Mantea despre o posibilă căsătorie

Andreea Mantea mărturisește că este un subiect despre care nu dorește să vorbească deocamdată, însă este știut faptul că a primit un inel de logodnă pentru că a avut grijă să se laude pe Instagram.


‘Întotdeauna am fost foarte deschisă cu publicul meu, am împărtăşit cu acesta toate bucuriile şi clipele mai puţin fericite ale mele, dar acesta este un subiect pe care mi-aş dori, pentru moment, să nu îl expun public’, a spus ea.


Își mai dorește Andreea Mantea un copil?

Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți.


Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lectie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi’, spune Andreea Mantea.