Andreea Mantea, desfigurată de coşuri. Vedeta TV are probleme mari cu acneea: „Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față!”

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea are probleme foarte mari cu tenul, de mulți ani, însă machiajul de televiziune face minuni. Acesta este motivul pentru care la TV şi pe reţelele de socializare are apariţii impecabile. În realitate, însă, Andreea are chipul desfigurat de acnee, iar în lupta sa cu coşurile a încercat toate tratamentele posibile. Mantea a ajuns chiar să aplice mir pe piele, în speranţa că va scăpa de acnee.

Andreea Mantea are probleme mari cu acneea, pe care o ascunde cu machiajAndreea Mantea are probleme mari cu acneea, pe care o ascunde cu machiaj

„A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele.

Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față. Nu că e un lucru rău, dar pur și simplu am ajuns să mă gândesc că poate există și o astfel de posibilitate…', a povestit Andreea Mantea într-un episod de vlog, postat pe contul său de YouTube.

Andreea Mantea a depăşit acum perioada în care acneea îi devastase pielea, iar tratamentele pe care le urmează au scăpat-o de coşuri. Vedeta Kanal D dă sfaturi de îngrijire a pielii pe contul său de YouTube şi, în urma experienţei sale, are cunoştinţele necesare de a le ajuta şi pe fetele care o urmăresc să aibă grijă de pielea lor.

„Mă gândeam că nu sunt coşuri, că este imposibil să existe așa ceva pe fața mea. De curând au început să-mi apară aceste coșulețe, nu cele imense și nu cu aceeași intensitate și mărime.

Rugam producătorii să-mi ia cadre de la distanță, cât mai largi, să nu se vadă de aproape. Cei care erau pe lângă mine se uitau puțin cu scârbă, mă arătau cu degetul – ce are asta pe față?', mărturisea Andreea Mantea, pe rețelele sociale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton