Cum se menține Andreea Mantea, după ce a slăbit considerabil. Vedeta are acum 50 de kilograme: ”Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese...”/ EXCLUSIV

.

Cum se menține Andreea Mantea! Vedeta ne-a mărturisit câte kilograme are și la ce trucuri apelează pentru a fi în formă, dar și ce loc are dragostea acum în viața ei. Într-un interviu pentru viva.ro, prezentatoarea postului Kanal D a mărturisit și că fiul ei îi adresează întrebări la care nu se aștepta, pentru vârsta pe care o are puștiul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cum se menține în formă Andreea Mantea! Prezentatoarea arată foarte bine și radiază de fericire. Într-un interviu pentru viva.ro, prezentatoarea ne-a spus cum se menține în formă și câte kilograme are. Totodată, vedeta a mărturisit că fiul ei, David, îi adresează întrebări neașteptate.

Citește și: Andreea Mantea s-a fotografiat complet nemachiată, după ce a scăpat de acnee: „Tenul meu nu a arătat de foarte mult timp atât de bine’


Citește și: Andreea Mantea, adevărul despre viața ei amoroasă: „Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta'

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi a venit din Italia ca să-i facă parastas de 7 ani regretatului coregraf: „O să împart mâncare de post și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au fiicele lui Pepe din prima căsnicie cu fratele lor mai mic: „Singurele gelozii care încă există și sunt evidente sunt…’. Detalii despre noul sezon Te cunosc de undeva / EXCLUSIV


Cum se menține în formă Andreea Mantea, după ce a slăbit

Andreea Mantea radiază de fericire. Munca, dar și fiul ei o mențin în formă. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta postului Kanal D ne-a povestit că fiul ei îi adresează întrebări la care nu se aștepta, dar ne-a mărturisit și ce voia să devină când era mică.

Prezentatoarea cântărește acum în jur de 49-50 de kg, iar pentru silueta ei a încercat și postul intermitent.

Arăți foarte bine și ești, la fel cum te știu, în vervă. Cum reușești?


Andreea Mantea: Muncă de dimineață până seara. Seara când ajung acasă, fiul meu mă ține în priză. După ce îl culc mai am alte lucruri cărora mă dedic, acum în ultima perioadă. Și, a doua zi o iau de la capăt. De dimineață când mă trezesc, după ce îl pregătesc pe el pentru școală, am așa o oră și jumătate care e dedicată numai mie. E timpul meu pentru sport, meditație sau rugăciune. Nu vreau să treacă nicio zi în care să nu existe lucrurile acestea. Ora aceasta și jumătate este numai pentru mine. Și apoi o iau din loc la muncă. Aici am de toate: iubire, dramă, despărțiri, neîncredere, încredere. Trăiri, fel și fel de situații de genul acesta.


Nu te plictisești deloc…

A.M: Și după aceea am parte de viața fiului meu, cu trăirile lui, descoperirile lui… cu lucrurile noi din viața lui, cu întrebările lui. Și așa ne păstrăm tineri.

Andreea Mantea, despre relația cu David: ‘Mă văd nevoită să răspund la niște întrebări la care nu mă așteptam’

Cu ce te mai surprinde? Ce întrebări îți mai adresează?

A.M: Cu întrebări care nu ar trebui adresate la vârsta lui. Dar vreau să par tânără, nu vreau să par surdă, prea închisă la minte. Vreau să fiu deschisă și vreau să înțeleg, să fiu înțelegătoare și să conștientizez că ăștia sunt copiii din ziua de azi. Ei au parte de mai multă informație față de cât ar trebui, chiar dacă fiul meu nu are telefon și mai primește, din când în când, un telefon vechi de-ale mele… Cu toate acestea tot are parte de extrem de multă informație… Și, mă văd nevoită să răspund la niște întrebări la care nu mă așteptam să mi le adreseze acum la vârsta asta.


Cum îl vezi pe David? Ce crezi că va face el pe plan profesional?

A.M: E dornic să facă extrem de multe lucruri în domenii extrem de diferite. Nicio legătură unul cu celălalt. Pentru că, înțeleg și asta. Cred că pur și simplu încearcă să descopere ce îi place și ce nu îi place. Și cred că de aici toată nebunia asta. Dar eu îi sunt alături, încerc să îl îndrum, să îi fiu acolo alături și să îl las pe el să decidă ce vrea, cum vrea, când vrea.

Andreea Mantea spune că nu se abține de la niciun preparat culinar


Te-ai îngrășat, apoi ai slăbit mult, și ai reușit să te menții. Cum reușești? Te abții de la ceva sau ai înjumătățit porțiile?

A.M: Nu există așa ceva. Nu pot. Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic.

Câte kilograme ai acum?

A.M: Cântăresc 50 de kilograme. Chiar 49 de kg, uneori. Asta e. Norocul meu. Mi-am dorit. Și dacă îți dorești, se poate. Zic eu. Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider. Și, când mă duc să îl deschid să mănânc, o văd pe Ilinca: ‘Bună Ilinca. Și îl închid’.


Îmi plac foarte mult cerceii tăi. De unde îi ai?

A.M: De la Iulia Albu. Am foarte multe gablonțuri. Sunt înnebunită după ele. Poate să fie cu diamante veritabile, cu pietricele, cu.. nu mă interesează. Pentru mine au aceeași valoare. Poate să coste mii de euro, zeci de mii de euro sau 10 lei. Pentru mine contează să fie frumoși și să îmi vină bine.

Dar tu ai învățat și să îi pui în valoare…

A.M: De atâția ani de zile cu emisiunile zilnice, încerc să nu mă mai repet, și nu am cum. Apreciz orice îmi vine bine.


Andreea Mantea: ‘Trucuri de frumusețe? Cât mai multe zâmbete…’

Rochițe câte ai? Mai dăruiești din ele?

A.M: Nu mai am așa multe. Nu le mai țin, le dau. Am păstrat câteva care au o anumită însemnătate pentru mine, dar în rest am dat tot. Plus că există stiliști care ne aduc hainele, nu mai am ce să păstrez, pentru că nu mai achiziționez nimic. Doar să îmi placă foarte tare!

Ce trucuri de frumusețe ai?

Trucuri de frumusețe? Cât mai multe zâmbete, cât mai multă fericire. Ăsta este cel mai bun truc de frumusețe, pentru mine.

În clipa de față, Andreea Mantea iubește? Este iubită?

Nu. Dacă te referi la ceea ce cred eu, nu.

Deci, aviz amatorilor!

A.M: Nu. Deloc. E ușa închisă. E lacătul pus. E lacăt din ăla așa… Nu e momentul. Acum este doar despre mine și despre copilul meu. Nu. Poate peste câțiva ani. Cum spuneam, e lacătul pus. Nu mă interesează. Este o zonă neinteresantă pentru mine în acest moment. Nu am ce să descopăr acolo. Nu vreau. E despre mine și despre copilul meu. Atât. Anunț eu dacă deschid lacătul, cândva, peste câțiva ani, nicidecum acum sau în următorul an sau doi. Nu. Niciodată să nu spui niciodată, dar dacă eu asta îmi doresc. De obicei, eu reușesc să îmi îndeplinesc dorințele.

Andreea Mantea, amintiri din copilărie

Și, apropo de dorințe. Ce îți doreai să devii când erai mică?

A.M: Medic veterinar. Asta îmi doream să ajung în copilărie. Dar salvez multe animăluțe, am grijă de ele. Și mi-am îndeplinit și dorința asta din copilărie, ca să zic așa.

Ți-ai dorit mult să devii prezentatoare tv?

A.M: Nu mi-am dorit, s-a întâmplat, pur și simplu.

Cum reacționează oamenii când te văd pe stradă?

A.M: Normal. Prietenește. Vorbim, ne salutăm. Mă întreabă, răspund și se comportă normal.

Pe rețelele de socializare ții legătura cu fanii tăi. Nu te obosește acest lucru?

Nu am o problemă, răspund și la comentarii, chiar sunt un om absolut normal.

Ce-și mai dorește Andreea Mantea?

A.M: Nimic. Nu mai vreau absolut nimic. Să nu se schimbe nimic din ce am acum și din ce trăiesc acum.

Radiezi. Care e motivul?

A.M: Sunt fericită. Acesta este motivul. Am făcut pace cu mine.

Foto: Facebook.