Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân: ”M-am operat, iar biopsia a infirmat temerile”

.

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a fost suspectă de cancer la sân. Frumoasa și îndrăgită actriță este mereu cu zâmbetul pe buze și îi înveselește pe cei din jur. Ei bine, cu toate astea, în trecut a ascuns o problemă gravă de sănătate în spatele fercirii ei. Acum însă, și-a făcut curaj și a vorbit despre afecțiunile și gândurile dramatice cu care s-a confruntat. Iată ce a povestit soția prezentatorului TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Andreea Ibacka este cu adevărat o femeie împlinită. Pe plan profesional o duce foarte bine, iar de asemenea, are un soț iubitor și doi copii adorabili. Mereu are ca și accesoriu zâmbetul la ea, însă în spatele vieții perfecte așa cum se afișează în mediul online, se ascund adevăruri dramatice, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Fără a mai ezita, Andreea Ibacka a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit pe larg despre ceea ce nu se vede la televizor sau în spatele postărilor de pe conturile de socializare. Soția lui Cabral Ibacka a dezvluit faptul că un an de zile a fost suspectă de cancer la sân. S-a speriat profund când a aflat această veste și se gândea la ce este mai rău, însă din nefericire, temerile i-au fost elucidate de către medicii care au constata că nu este nimic de natură canceroasă.


Citește și: Tiago, băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka, a împlinit un an. Cum a fost fotografiat:„O rup pe lapte’

Citește și: Cabral a ajuns la spital, plin de sânge:'Plagă prin înjunghiere'. Medicii au suspectat că l-a înjunghiat Andreea Ibacka

Citește și: Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină:’Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău’

Citește și: Fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 4 ani. Micuța Namiko a avut o petrecere inedită:'E tare deșteaptă'


Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a fost suspectă de cancer la sân

În momentul în care cadrele medicale i-au spus că este suspectă de cancer la sân, Andreea Ibacka nu a știu cum să reacționeze.După ce a aflat a ales să țină pentru ea, gândindu-se cu teamă cum să își anunțe părinții. A făcut-o, iar între timp a continat să investigheze totul cu cei mai buni medici. Într-un final a ajuns la operație, moment în care medicii i-au spus că rezultatele biopsiei au infirmat temerile și nu are de ce să își mai facă griji.


‘Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine.

Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită.‘, a povestit Andreea Ibacka în exclusivitate pentru Fanatik.


Andreea Ibacka, despre regretele pe care le are

În momentul în care a aflat că este suspectă de cancer la sân, Andreea Ibacka regreta că nu a făcut controlul din timp pentru a descoperi asta înainte și a trata. Din fericire, regretele au fost degeaba fiindcă medicii au înlăturat posibilitatea de cancer în urma biopsiei. Totuși, acesta nu este singurul ei regret. Unele sunt legate chiar de către meseria ei sau despre oamenii dragi.

‘Au fost ocazii în care am pus ce o să creadă lumea’ mai presus de ce mi-aș dori eu să trăiesc. Și altele în care m-am culcat pe-o ureche că am timp. Apoi alături de unii oameni nu a mai fost timp.


Mi-aș fi dorit să petrec mai mult timp alături de bunicii mei, mai ales atunci când erau în putere. Mi-ar fi plăcut să călătorim împreună și să le fiu ghid către destinații noi, așa cum și ei mi-au fost mie cândva. Și îmi pare rău că nu avem mai multe poze de familie, că făceam 1000 fițe în adolescență atunci când voiau ai mei amintiri.‘, a mai povestit Andreea Ibacka pentru sursa menționată.


Cum și-a câștigat Andreea Ibacka primii bani

Poveștile Andreei Ibacka nu se opresc doar la regrete și amintii neplăcute. Frumoasa soție a lui Cabral a dezvăluit cu zâmbetul pe buze cum și-a câștigat primii bani în copilărie, astfel că de atunci și-a dat seama că este făcută pentru a apărea pe micile ecrane.

‘Așa ceva nu se uită. La 10 ani am jucat într-o reclamă tv. M-au selectat de la școală. Ba chiar mi-au cerut să pun și voce pe spotul Bomboane Silvana’. Asa mi-a rămas porecla prin Dristor timp de câțiva ani. Iar banii au mers direct la pușculiță, am fost economistă timpurie (cu mult înainte să termin Finanțe Bănci la A.S.E.). Cred că deja strângeam de avans pentru prima casă. (rade)‘, a mai povestit Andreea Ibacka pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook / Instagram