Andreea Hanca a născut o fetiță. Ce complicații a suferit la operația de cezariană: „Simţi că ai murit”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Hanca a născut o fetiță. Andreea Hanca a suferit complicații la nașterea celui de-al treilea copil. În urmă cu două săptămâni, soția fotbalistului Sergiu Hanca a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Recent, proaspăta mămică a făcut câteva declarații despre problemele cu care s-a confruntat imediat după operația de cezariană, mărturisind că viața i-a fost pusă în pericol. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Hanca a născut o fetiță. Andreea și Sergiu Hanca formează un cuplu de aproximativ 8 ani. La începutul lunii noiembrie, cei doi au devenit părinți pentru a treia oară, atunci când soția fobalistului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Celine. Andreea Hanca a mărturisit că cea de-a treia sarcină a fost dificilă, având în vedere că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Recent, aceasta a oferit primele declarații despre complicațiile pe care le-a suferit imediat după operația de cezariană, susținând că încă se află în recuperare.

an-1an-1

Andreea Hanca a suferit complicații la nașterea celui de-al treilea copil. Soția mijlocașului de la Universitatea Craiova a mărturisit că procesul de recuperare este unul complicat, însă este recunoscătoare pentru faptul că micuța Celine este sănătoasă și cuminte.

Citește și: Constantin Codrescu a fost înmormântat cu onoruri militare. Fiica lui adoptivă a izbucnit în lacrimi:”M-ai lăsat singură”

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj în urma exploziilor de lângă granița cu Ucraina, soldate cu 2 morți:„România este pe deplin solidară cu prietenul și aliatul nostru Polonia'

Citește și: Titus Alexandru a fost eliminat de la Chefi la cuțite, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar Sorin Bontea l-a salvat:„Știți cum este pisica cu nouă vieți? Ăsta e…'

Citește și: Smiley a fost jefuit:”Mi s-a furat telefonul”

Andreea Hanca a născut o fetiță

Proaspăta mămică a relatat întreaga experiență din maternitate. După operația de cezariană, aceasta a avut o pierdere excesivă de sânge, motiv pentru care a ajuns, din nou, pe masa de operație.

„În ziua operaţiei, când am născut prin cezariană, pe bebe au scos-o foarte repede şi sănătoasă, a primit nota 10. Am fost foarte fericită când am auzit-o plângând, pentru mine a fost un semn că ea e sănătoasă, asta e tot ce-mi doream să ştiu.

Ce complicații a suferit vedeta la operația de cezariană

Apoi din cauza anesteziei am adormit, în mod normal te trezeşti la reanimare şi ştii că totul e bine, însă eu m-am trezit tot pe masa de operaţie, m-am uitat la ceas şi ştiam că sunt de două ore pe masa de operaţie şi am ştiut clar că sunt complicaţii, pentru că altfel nu ar fi trebuit să fiu acolo. Am experimentat ce înseamnă să simţi că ai murit sau urmează să mori, a fost un şoc foarte mare pentru mine, am aflat apoi că am sângerat foarte mult în timpul operaţiei, organele mele erau sensibile.

A durat mai mult până a reuşit doamna doctor să-mi oprească sângerarea. Am avut noroc, am fost la un pas de transfuzie, dacă nu reuşea la timp să oprească sângerarea. În spital a fost totul ok, pentru că eram pe calmante, dar când am ajuns acasă le-am resimţit din plin şi a fost nevoie să fiu repusă pe calmante, pe perfuzii', a povestit Andreea Hanca, în exclusivitate, la Antena Stars.

„Aştept momentul în care să spun că sunt bine'

În prezent, Andreea Hanca se află sub supravegherea medicilor, așteptând cu nerăbdare momentul când va fi externată și va petrece timp cu fetița ei.

„Datorită perfuziilor pe care încă le fac, sunt funcţională. Aştept momentul în care să spun că sunt bine şi să pot să spun asta cu tărie. Momentan fac tot ce trebuie ca să fiu cât de cât ok. (…) E incredibil cum copiii colaborează cu noi atât de frumos, au grijă de bebelină. Bebelina e un înger, nu face nimic decât să doarmă şi să mănânce.

Şi lucrul ăsta mă ajută foarte mult, pentru că dacă ea nu ar fi fost ok, mi-ar fi fost mult mai greu, dar este foarte cuminte, doarme, şi faptul că e sănătoasă e un vis îndeplinit. Doar asta mi-am dorit, să fie sănătoasă. Corpul meu era atât de sensibil pentru că pe toată perioada sarcinii a protejat sarcina, bebelina a avut tot timpul tot ce i-a trebuit. Corpul meu a ajutat-o să iasă sănătoasă şi să nu aibă nicio problemă', a mai spus soția lui Sergiu Hanca la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton