Andreea Esca, vacanță inedită alături de soțul ei: "În mijlocul apei, acolo unde îmi place mie cel mai mult"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Esca a avut o vacanță inedită de Paște! Nu a sărbătorit cu întreaga familie, adunată la masă, cu bucate tradiționale din miel și ouă roșii, ci… pe apă. Andreea Esca a lăsat copiii acasă și, împreună cu soțul ei, s-au bucurat de câteva zile de relaxare pe un vas de croazieră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a ales ca în acest an să sărbătorească Paștele ortodox altfel. Pentru că soțul său este catolic, vedeta Pro TV sărbătorește de două ori Paștele, iar pentru anul acesta au ales să plece împreună într-o vacanță pe apă.

6565

Andreea Esca, de Paște în mijlocul mării

Înainte de Paște, Andreea Esca și soțul ei au zburat în Anglia, iar din portul Southampton, Marea Britanie, au plecat într-o croazieră de două nopți pe Canalul Mânecii.

Astfel, în ziua de Paște, Andreea Esca a urat fanilor săi de pe Instagram, „Cristos a Înviat!”, din mijlocul mării.

'Ne aflăm în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas de croazieră, Celebrity Beyond, despre care auzisem initial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip.

O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce creme să folosim.

Am fost invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southamptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună', declară Andreea Esca. 

Citește și: Vladimir Putin, filmat în timp ce „tremură incontrolabil’.Teorii privind bolile și starea de sănătate a președintelui Rusiei

Citește și: Cabral, declarație de dragoste pentru soția lui, după 11 ani de căsnicie:’Vreau tot cu tine!’

Andreea Esca a cunoscut-o în croazieră pe Captain Kate McCue, prima femeie comandant

Vasul cu care călătorit Andreea Esca o are la cârmă pe prima femeie comandant din Statele Unite ale Americii, Captain Kate McCue, o adevărată celebritate atât în industrie, cât și pe rețelele de socializare, având peste 3 milioane de followers pe TikTok și 340 de mii pe Instagram.

La fel de celebră este și pisica acesteia, o felină din rasa Sphinx, fără blană, care are peste 50 de mii de urmăritori pe Instagram, și care călătorește mereu pe vasele de croazieră cât timp stăpâna sa se află la bord.

Andreea Esca a cunoscut-o personal, cu această ocazie, pe Captain Kate McCue, împărtășind impresii despre experiența trăită la bord.

'La nici 40 de ani, Kate este primul capitan femeie din America pe o navă de croazieră de această dimensiune. Pe lângă faptul că e pe lângă faptul că este foarte pregătită în cee ace face, având în subordine 1400 de angajați, este și foarte haioasă și foarte cool. Sunt încântată că am întâlnit-o!', adaugă vedeta.

Andreea Esca a testat și cremele create de Gwyneth Paltrow

Pe vasul de croazieră cu care a călătorit de Paște, Andreea Esca a avut ocazia să testeze produsele de îngrijire speciale lansate de vedeta de la Hollywood.

'Am și testat cremele lui Gwyneth Paltrow cu ocazia asta.  Mi-am luat-o pe cea pe care o folosește și ea, și fiica ei și mama ei', adaugă vedeta Pro TV.

Vezi şi locuri de vizitat în Lituania – cele mai apreciate destinații turistice!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton