Ce declarație de dragoste i-a făcut Andreea Esca soțului ei, de ziua lui: „M-am prins, într-un final, și care e diferența clară dintre noi”. Alexandre Eram a împlinit 53 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Esca și Alexandre Eram trăiesc o poveste de dragoste de 23 de ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 și au împreună doi copii, pe Alexia și Aris Eram. Astăzi, 27 martie, soțul prezentatoarei de la Pro TV a împlinit 53 de ani, iar Andreea Esca i-a făcut o adevărată declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca și Alexandre Eram formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Câteva luni mai târziu, s-a născut fiica lor, Alexia, apoi cel de-al doilea copil, Aris. Astăzi, 27 martie, Alexandre Eram își sărbătorește aniversarea de 53 de ani. Cu această ocazie, Andreea Esca a postat câteva fotografii cu soțul ei, în dreptul cărora a scris câteva rânduri emoționante.

9a9a

În mai multe rânduri, Andreea Esca a susținut că se consideră o femeie norocoasă, căci are alături un partener romantic și atent. După mai bine de 20 de ani de căsnicie, prezentatoarea TV primește zilnic flori și este răsfățată cu gesturi romantice. La rândul ei, vedeta Pro TV s-a declarat o „romantică incurabilă', așa că se completează perfect cu soțul ei.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Esca cu Mario Fresh, iubitul fiicei sale: „Suntem…”

Citește și: Cum își protejează Andreea Esca vocea: „Este cel mai bun medicament când ai probleme cu gâtul”

Citește și: Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a ajuns pe perfuzii, în timpul sarcinii: „Aveam o icoană lângă mine și mă rugam să…”

Citește și: Mesajul postat de Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023: 'Vă mulțumim pentru tot și…'

Ce declarație de dragoste i-a făcut Andreea Esca soțului ei, de ziua lui

Pe rețelele de socializare, Andreea Esca i-a făcut o adevărată declarație de dragoste lui Alexandre Eram. Soțul prezentatoarei de la Pro TV a împlinit 53 de ani și a avut parte de o surpriză de la partenera lui de viață, încă de la primele ore ale dimineții.

„La mulți ani băiatului care pare că închide ochii (romantic), dar de fapt calculează! Câți oameni au fost la @half_is_free Cluj, cât costă tiparul pentru următorul @alistmagazine, câți metri pătrați de lemn sunt necesari pentru șura de la @oberwood, cât de lungă să fie traversa pentru scările de la birou, câte referințe de ojă sunt suficiente, câte evenimente avem de organizat anul ăsta, câte tablouri sunt de înrămat pentru proiectul următor, câți ani de facultate mai are Aris, câte acte are de verificat pentru Alexia, câți ani o mai ține într-un dans nebuna asta de Andreea…. Berbec Style!.

M-am prins într-un final și care e diferența clară dintre noi: mie îmi place să joc table și lui, șah!', a scris Andreea Esca pe rețelele de socializare, special pentru soțul său.

Cum îl descrie Andreea Esca pe Alexandre Eram

Într-un interviu recent, Andreea Esca a recunoscut că este „răsfățată' din plin pe plan sentimental, având în vedere că soțul ei, Alexandre Eram, este un romantic incurabil. După 22 de ani de căsnicie, vedeta Pro TV încă este impresionată de gesturile mici făcute de partenerul ei de viață și spune că flacăra iubirii arde la fel de intens ca la începutul relației.

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți sa fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!’, a declarat Andreea Esca pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton