De ce a izbucnit Andreea Berecleanu în lacrimi, la nunta lui Adrian Oianu: "Vă vom fi alături mereu"

.

Andreea Berecleanu a izbucnit în lacrimi la nunta lui Adrian Oianu! Știrista de la Prima TV a fost deosebit de emoționată să fie nașa lui Adrian Oianu și a soției sale, alături de iubitul său, medicul Constantin Stan. Andreea Berecleanu a postat și un mesaj de suflet pentru finii săi și i-a asigurat că, în calitate de nași, ea și partenerul său le vor fi mereu alături.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Andreea Berecleanu a fost nașă în acest weekend, rol care a venit la pachet cu lacrimi și emoții mari. În imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa cum știrista de la Prima TV își șterge lacrimile de fericire. Prezentatoarea TV a postat și un mesaj emoționant în onoare mirilor.

De ce a plâns Andreea Berecleanu la nunta lui Oianu


Andreea Berecleanu este foarte dedicată rolului de nașă, vedeta explicând de mai multe ori că ritualul creștin de a deveni mamă spirituală este unul deosebit pentru ea.

Și de data aceasta a fost la fel, căci nașa a fost atât de emoționantă de moment, încât i-au dat lacrimile la Starea Civilă, în timp ce Adrian Oianu și soția sa spuneau marele „Da'.

Andreea a distribuit pe contul său de socializare imagini de la eveniment și a scris câteva rânduri în onoarea noii perechi de fini:


‘Viața e bună și frumoasă, atunci când crezi în dragoste din tot sufletul. Iubirea e răsplătită tot cu iubire, mereu! Dragii noștri Adrian și Lina ne-au bucurat nespus făcând acest pas important.

Și ne-au onorat cu alegerea de a le fi părinți spirituali pe tot parcursul vieții de familie.

Am trăit momente emoționante, până la lacrimi, au fost multe clipe fericite! Și ele vor urma! La mulți ani, în sănătate și iubire mereu! Vă iubim, Adrian Oianu și Adelina Manea’, a conchis Andreea Berecleanu.


Mirele s-a declarat recunoscător pentru gândurile nașei sale: ‘Noi va multumim pentru sprijinul si sustinerea acordata in toata aceasta perioada. Pentru prietenia si caldura cu care ne ati primit in familie spirituala. Tare recunoscatori!’

Citește și: Pepe a renunțat la părul lung. Cum arată acum artistul: „Nu mă recunosc

Citește și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor:Trebuie refăcută articulația…

Citește și: Raluca Lăzăruț a fost victima hackerilor:Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede, din ultimele zile


Adrian Oianu și nașa Andreea Berecleanu sunt prieteni de ani buni

În urmă cu doar câteva zile înainte de cununia designerului Adrian Oianu, Andreea Berecleanu a vorbit despre relația care o leagă de Adrian Oianu.

Deseori a fost surprinsă în timp ce îi purta creațiile, ajungând imaginea câtorva dintre colecțiile creatorului de modă, motiv pentru care nu ne miră că și ținuta purtată la cununie a fost semnată tot de Oianu.

Avem cununia civilă pe 18 iunie și pe 1 octombrie este planificată nunta. Probalil pe 18 iunie voi purta o rochie semnată Adrian Oianu. Așa cum spuneam, până pe 1 oct mai avem timp să ne sfătuim în ce privește ținuta de nașă pe care o voi purta la nuntă.


Nu doar că suntem bucuroși pentru prietenii noștri Adrian și Lina, suntem fericiți! Se iubesc, se respectă, au aceleași valori profunde. Este firesc să facă pasul cel mare, iar noi suntem onorați să le fim alături pe acest drum.


Atât în calitate de părinți spirituali, dar și de prieteni apropiați. Am încredere în destinul fericit al acestui cuplu frumos și la chip, și la suflet!

Ei știu foarte bine ce le doresc. Ne cunoaștem foarte bine. Adrian a avut șansa, la fel cum și Adelina a avut șanșa să îl întâlnească. Asta e cel mai important lucru. Le doresc să fie fericiți și sănătoși!‘, a declarat Andreea Berecelanu, pentru Click!, zilele trecute.