Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsătorie: „Dublă aniversare, a căsătoriei noastre și a ta...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsătorie. În luna octombrie a anului 2016, știrista și chirurgul estetician au devenit soț și soție. Recent, aceștia au plecat în vacanță în Istanbul, acolo unde au sărbătorit cei șase ani de mariaj, dar și ziua de naștere a medicului. Iată ce mesaj emoționant i-a scris prezentatoarea știrilor de la Prima TV soțului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu și Constantin Stan formează un cuplu consolidat și fericit. Recent, cei doi au împlinit șase ani de mariaj și au decis să sărbătorească în Turcia, un loc cu o însemnătate aparte pentru aceștia.  Cei doi au fost întotdeauna discreți cu privire la relația lor, însă, cu ocazia zilei de naștere a celebrului chirurg, Andreea Berecleanu a postat câteva imagini cu acesta, dar și un mesaj romantic. În fiecare an, cei doi soți obișnuiesc să-și sărbătorească căsnicia într-un mod inedit, având în vedere că în aceeași perioadă este și ziua de naștere a lui Constantin Stan.

andreea-10andreea-10

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsnicie. În fiecare an, cei doi își celebrează căsătoria într-o destinație dragă sufletului lor. Dacă anul trecut au fost în Valencia, de această dată au ales să meargă în Dubai, un oraș cu încărcătură emoțională pentru aceștia.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Andreea Berecleanu după ce și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a mutat la Prima TV:„Am primit multe mesaje din partea…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Andreea Berecleanu despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel:„Trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor'

Citește și: Oana Turcu, aniversare la Atena, la 48 de ani. Cum a surprins-o Cristi Brancu:'Am sărbătorit-o în fiecare zi' / EXCLUSIV

Citește și: Când este Black Friday 2022 în România

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsătorie

Pe contul său de Instagram, prezentatoarea de la Prima TV a postat mai multe imagini de la petrecerea aniversară a soțului ei. Totodată, cei doi sărbătoresc și șase ani de căsnicie, având un dublu motiv de sărbătoare.

Cu această ocazie, Andreea Berecleanu a ținut să-i dedice câteva rânduri partenerului ei de viață: „Exact așa cum ne este viața, așa ne sunt și aniversările! Dubla aniversare, a căsătoriei noastre și a ta, iubitul meu! De data asta, ne-a prins' la Istanbul, unde am împletit profesiile, pasiunea, dragostea, bucuria, alături de colegii și prietenii noștri! La mulți ani, cei mai frumoși și mai buni și de acum înainte! Ție și nouă, mereu!', i-a transmis vedeta soțului ei.

Cum a fost cucerită prezentatoarea de soțul ei

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Berecleanu a vorbit despre modul în care a fost cucerită de medicul chirurg. Acesta a recunoscut că între ea și soțul ei a existat compatabilitate încă din prima clipă, fiind aproape „identici' în ceea ce privește personalitatea.

„Prin sensibilitatea lui, prin mintea lui extraordinară, dar cred că cel mai mult, se zice că se atrag contrastele, ei la noi nu este vorba de contraste. Suntem aproape identici, doar că eu sunt femeie și el este bărbat. Din punctul de vedere al temperamentului, al felului în care gândim, în care ne manifestăm. De multe ori nici nu este nevoie să vorbim unul cu celălalt pentru că gândim același lucru', a susținut prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton