Cum arată Andreea Berecleanu blondă și cu breton: „Am găsit aceasta poză din Paris”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Andreea Berecleanu blondă și cu breton. Andreea Berecleanu a debutat în presă în urmă cu 18 ani și este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. De când apare pe micul ecran, jurnalista nu a apelat la schimbări radicale de look, preferând să-și păstreze culoarea naturală a părului. Recent, aceasta a cedat curiozității și a probat o perucă blondă. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar fanii prezentatoarei TV au fost surprinși de această transformare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cei aproape 20 de ani de carieră, Andreea Berecleanu a optat întotdeauna pentru un look natural. La 47 de ani, prezentatoarea TV este într-o formă fizică de invidiat și acordă o atenție deosebită alimentației și sportului. Atunci când ajunge pe mâinile unui hairstylist, vedeta alege o nuanță cât mai apropiată de cea a părului ei natural, după cum a mărturisit chiar aceasta. Recent, pe contul de Instagram, jurnalista a postat câteva imagini cu ea purtând o perucă blondă. Schimbarea i-a uimit pe fanii vedetei, care nu s-au sfiint să-și spună părerea în secțiunea de comentarii.

an9an9

Cum arată Andreea Berecleanu blondă și cu breton. Prezentatoarea TV este o adeptă a naturaleții și a schimbărilor de look discrete, deși este căsătorită cu unul dintre cei mai recunoscuți medici esteticeni de la noi din țară, Constantin Stan. Cei doi s-au au făcut nunta în luna decembrie a anului 2016.

Citește și: Cătălin Botezatu vrea o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu.Ce spune despre Lidia Buble: „O iubesc'

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsătorie:„Dublă aniversare, a căsătoriei noastre și a ta…'

Citește și: Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a fost dat în judecată de surorile artistului, pentru furt:”Să îmi dea bunurile”

Citește și: Un bărbat din Suceava a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, pentru că a pălmuit o femeie peste fund:”Condamnat în trecut pentru viol”

Cum arată Andreea Berecleanu blondă și cu breton

Pe contul de Instagram, prezentatoarea TV a postat câteva imagini mai vechi, dintr-o vacanță în Franța. Aceasta a probat o perucă blondă cu breton, iar schimbarea de look este incredibilă. În dreptul imaginilor, jurnalista a descris experiența de la Paris și le-a promis fanilor că va reveni cu o nouă postare despre schimbarea culorii părului.

„Nu e chiar complicat sa port o perucă de la Crazy Horse, problema ar fi să dansez ca acele artiste minunate. Am găsit această poza din Paris din luna mai a anului trecut și mi-am adus aminte despre frumusețea acelui act artistic al reprezentației de la Crazy Horse. Cât despre cum m-am simțit blondă câteva ore pe străzile Parisului, într-o postare viitoare', a notat superba știristă.

Prezentatoarea TV a făcut Revelionul la Paris

Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au petrecut noaptea dintre ani la Paris. Prezentatoarea a vizitat de mai multe ori Franța și s-a îndrăgostit iremediabil de această țară.

„Ne gândeam azi dimineață unde ar putea fi deschis în Paris pe 1 ianuarie. Și am găsit. Toate muzeele! Așa că, deși nu aveam rezervare dinainte, am mers la Pompidou, am stat la coadă la intrare cam 30 de minute, iar în interior, vreo 4. Că am avut ce vedea! Pe lângă expozițiile noi, le-am revăzut și pe cele permanente. Iar muzeul era plin de oameni, așa că n-am fost chiar singurii cu ideea asta excentrică pentru prima zi din an', a povestit Andreea Berecleanu, pe rețelele de socializare.

„Nu am fost niciodată blondă'

Andreea Berecleanu nu s-a vopsit niciodată, iar pentru a-și acoperi firele albe folosește un amestec fără amoniac.

„Nu am fost niciodată blondă și nu am vopsea pe păr. Am câteva fire albe, nesemnificative ca număr, așa încât nu mă vopsesc. Mi-am făcut câteva șuvițe, peste culoarea naturală a părului meu, iarna mai închise, vara mai deschise. Șuvițele pe care mi le fac sunt fără amoniac, deci numai bio, ceea ce este aplicat este sută la sută natural. Deci rămân un șaten închis sau mai deschis, asta este culoarea mea dintotdeauna', spunea jurnalista, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton