Andreea Bănică s-a căsătorit de ziua ei de naștere. Cum a început povestea sa de dragoste cu Lucian Mitrea: ”Împlinim 23 de ani de relație și 12 ani de la nuntă”

.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 23 de ani și s-au căsătorit chiar de ziua de naștere a artistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dragostea lor a rezistat și împreună și-au format o familie frumoasă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut când artista avea 19 ani, iar de atunci au rămas împreună și au doi copii, Sofia și Noah.


Anul acesta, Andreea Bănică sărbătorește din nou două momente importante în aceeași zi. Pe 21 iunie, cântăreața îi spune DA bărbatului cu care urma să își întemeieze familia mult visată.

‘Anul acesta implinim 23 de ani de relatie si, astazi, 12 de la nunta. ❤️Putini oameni mai stiu acum, dar noi ne-am casatorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit sa fie o zi speciala, sa o tin minte toata viata ca pe cea mai frumoasa aniversare. 🎂👰 I-a convenit si lui Lucian, ca scapa cu un singur cadou. 🤣 Dupa nunta a venit imediat si Sofia, peste ceva ani si Noah, dar cand ma uit la poze retraiesc asa intens ziua aia, de parca ar fi fost ieri. Ma bucur ca am reusit sa avem o relatie asa lunga si frumoasa, ca am fost binecuvantati ca iubirea noastra sa dea roade si ca am mers prin viata impreuna inca de la inceputuri… Sunt indragostita si acum de același iubit de la Eforie, care mi-a furat un sarut pe faleza cand eram pustoaica…’, a scris Andreea Bănică pe una dintre rețelele de socializare.


Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 23 de ani, în Eforie, acolo unde locuia artista. Lucian Mitrea i-a furat un sărut Andreei Bănică pe faleză, iar de atunci au rămas împreună. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și pare că nimeni și nimic nu-i va despărți vreodată.


Citește și: CURĂ DE SLĂBIRE. Andreea Bănică a slăbit 17 kilograme după ce a născut. Ce DIETĂ a ţinut cântăreaţa

FOTO: Facebook