Andreea Bănică îi pune bani pe card fiicei sale, în vârstă de 13 ani: “Sofia nu este cheltuitoare. Îl moștenește pe Lucian” / VIDEO EXCLUSIV

.

Andreea Bănică are deplină încredere în Sofia, fiica ei și a lui Lucian Mitrea. Prin urmare, tânăra în vârstă de 13 ani are acces oricând la card, pe care îl folosește când vrea. Artista susține că fata ei nu este cheltuitoare și că îl moștenește pe Lucian Mitrea, care a fost dintotdeauna cumpătat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Andreea Bănică i-a făcut educație financiară fiicei sale, înainte ca adolescenta să aibă propriii bani de buzunar. În prezent, tânăra are propriul card.

Andreea Bănică: Sofia nu este o fetiță cheltuitoare’

Sofia are valoarea banilor și nu este deloc cheltuitoare, la acest capitol moștenindu-l pe tatăl ei, impresarul Lucian Mitrea. Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut. Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii, i-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc. Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor, are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani’, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Andreea Bănică.


Andreea Bănică: Sofia îl moștenește pe Lucian’

Artista ne-a povestit că Sofia își mai ascundea banii sub covor, pentru că așa o învățase bunica. Ea a fost cea care i-a schimbat acest obicei, explicându-i că banii se țin pe card. Îl moștenește pe Lucian, dintre noi doi el a fost tot timpul cel cumpătat, eu am fost cheltuitoare. Ce bani strângeam, i-aș fi cheltuit, noroc cu el care m-a tras tot timpul de mânecă și mi-a spus ușor,ușor că trebuie să strângi și am devenit așa și eu pe parcurs. Am strâns să am de unde să cheltui acum’, ne-a mărturisit artista.


Citește și: Momente cumplite pentru Andreea Bănică. Și-a pierdut fiul în vacanță: „Am țipat, am intrat într-o panică totală!'

Citește și: De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat’

Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică: Cred că merit asta’ / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste momentele grele și peste necazuri: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV’ / EXCLUSIV


Sunt pe ultima sută cu inaugurarea hotelului

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au investit investiții serioase pe litoral, cei doi fiind proprietarii unui hotel. Nu l-am inaugurat, nu știu când se va întâmpla treaba asta, este aproape gata, suntem pe ultima sută de metri, încă întâmpinăm dificultăți, greutăți ca oricare om. Finisajele durează foarte mult. Este un aparthotel, unde pot veni familii cu copii, întotdeauna am suferit de spațiu când am mers în hoteluri. Nu îmi plac hotelurile cu camere mici și înghesuite, în care te apasă mobila. Noi am făcut ditamai apartamentele, ditamai camerele , ne-am gândit la binele și confortul oamenilor, pentru că eu am călătorit foarte mult și am stat prin foarte multe hoteluri și am cântat în România peste tot, în orașele mari, comune, sate și am stat în diverse locuri mai bune sau mai puțin bune. Și atunci mi-am dorit camere mari, să respire omul acolo, să aibă loc de multe lucruri’, a precizat cântăreața.


Andreea Bănică și Lucian Mitrea au banii la comun

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, ei fiind împreună din perioada liceului. Deși formează o echipă și pe plan profesional, el fiind și impresarul artistei, cei doi au avut o lungă perioadă veniturile separat. Până să ne căsătorim, aveam banii separat, acum îi avem la comun. Având în vedere că eu nu prea am mai cântat în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, pentru că nu au fost evenimente, acum au reînceput  actrivitatea. Nu am mai adus venit în casă de pe urma concertelor, dar am contracte de imagine, foarte mult lucrez în online, m-am reorientat fără să știu, fără să vreau neapărat, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am’, a concluzionat Andreea Bănică.

Foto: Facebook

Video: Ada Cheroiu