Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit 1 an de relație: „La cât mai mulți, iubita mea!”

 Lăstun Ana Maria
.

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată. Vedeta a sărbătorit deja primul an de relație alături de Tiberiu Argint, în Dubai, acolo unde cei doi își petrec vacanța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru Andreea Bălan, ultimii ani au fost extrem de complicați. De la probleme de sănătate până la despărțirea de tatăl fetițelor sale, vedeta a fost nevoită să ia decizii care aveau să îi schimbe viața și se pare că acum este mai bine ca niciodată.

Citește și: De ce plânge Andreea Bălan în finala Te cunosc de undeva: „De când sunt mamă… „

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Citește și: Andreea Antonescu, despre debut: „Ne-au luat mașinile cu bodyguarzi”. De la ce porneau certurile cu Andreea Bălan / INTERVIU

Citește și: De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

După ce ea și fostul soț au decis să meargă pe drumuri separate, Andreea Bălan l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, cel alături de care a sărbătorit un an de relație. Aflați într-o destinație luxoasă, la mare căutare printre vedete anul acesta, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au bucurat de prima aniversare chiar pe plaja din Dubai.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de un an! Ce declarații de dragoste și-au făcut cei doi?

andreea-balan-si-tiberiu-argint-au-sarbatorit-primul-an-de-relatie-1andreea-balan-si-tiberiu-argint-au-sarbatorit-primul-an-de-relatie-1

Cum Andreea Bălan împărtășește toate evenimentele importante din viața sa cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, Andreea Bălan ne-a ținut la curent și acum cu momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de partenerul său. Sub razele soarelui arzător din Dubai, solista și fratele Soniei Argint și-au urat „La mulți ani!' și au postat o serie de fotografii pe Instagram.

„La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat.', i-a transmis Andreea Bălan lui Tiberiu Argint, pe contul său de Instagram.

„La cât mai mulți, iubita mea!', i-a răspuns bărbatul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton