Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Cum a reacționat soția artistului: „M-au deranjat alte chestii care au urmat”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. În ediția trecută a emisiunii „America Express', concurenții și-au schimbat partenerul de echipă și au fost puși în fața unor provocări neașteptate. Astfel, Andreea Bălan și Jean Gavril au devenit coechipieri și au îndeplinit misiunile împreună. În cadrul emisiunii, echipele au fost puse să se căsătorească și să facă schimb de verighete. Momentele au fost savuroase pentru telespectatori, cu atât mai mult cu cât unii concurenți au tratat ca atare rolul de proaspăt căsătoriți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Episodul anterior al show-ului de la Antena 1 a fost plin de surprize pentru telespectatori. Așa cum s-a întâmplat și în sezoanele precedente, concurenții au fost nevoiți să-și schimbe partenerul de echipă și au fost cuplați cu adversarii lor. Ajunse în Columbia, echipele au avut parte de o surpriză majoră, căci au bătut clopotele de nuntă la „America Express'. Andreea Bălan și Jean Gavril s-au conformat probelor și s-au căsătorit în cadrul emisiunii. Aceștia au oficializat nunta cu un sărut, aceasta fiind una dintre cerințele din plicul primit de la Irina Fodor.

je9je9

Odată ajunși în fața ofițerului de stare civilă, Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat, s-au pozat și și-au pus verighetele pe deget. Bianca, soția artistului, a reacționat imediat când a văzut aceste imagini, susținând că nu este deranjată de gestul partenerului ei. În schimb, se pare că între cei doi au existat câteva discuții legate de alte subiecte.

Citește și: Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023: „Dacă ar fi să mai am o opțiune…”

Citește și: Nelu Cortea, clipe de panică la America Express 2023, după ce i s-a făcut rău: „Nu mai pot să respir'. De ce boală suferă

Citește și: Survivor România 2023. Trei concurenți sunt propuși către eliminare

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, despre problemele din relație, după 5 ani de căsnicie: „Am avut parte de multe răutăți, de oameni care au încercat să ne despartă'

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe

După dansul mirilor, Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat în cadrul emisiunii. Reacția lor a fost una la care nimeni nu s-ar fi așteptat, artista susținând că noul ei partener de echipă ar fi insistat să facă acest pas.

„Și a venit momentul valsului (…) Nu m-am gândit în această nuntă că o să ne pupăm pe bune, dar tu ai insistat', a spus Andreea Bălan la America Express.

„Știți cum am luat-o pe Andreea așa cu mânuțele de spate și toate acele alea din rochia aia erau la mine în mâini. Când ai ceva de făcut, nu ai cum să te oprești, trebuie să arate bine, asta e, doare, doare. Nu am insistat, mi se părea că așa a zis misiunea', a mărturisit Jean Gavril.

Cum a reacționat soția lui Jean Gavril când a văzut imaginile

Pe rețelele de socializare, soția lui Jean Gavril a reacționat la sărutul dintre acesta și Andreea Bălan. Bianca nu s-a arătat deranjată de gestul partenerului ei, conștientă fiind că este vorba despre o o probă pe care trebuiau să o îndeplinească. În schimb, aceasta a dat de înțeles că între ei au existat câteva discuții din cauza altor momente de la „America Express'.

„Pentru asta v-ați isterizat mă toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț spre binele lui. Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii mă, deci un pupat pe gură, aparent, este „O, nu! E grav, e grav!'. Ce aveți mă?', a spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton