Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu: "Mi-a plăcut"

.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au bucurat fanii cu un nou vlog realizat împreună. În timpul jocului AM/N-AM, cele două artiste din trupa Andre au dat din casă și au dezvăluit numeroase secrete despre viața lor. Printre acestea se numără și episodul fierbinte alături de… Liviu Vârciu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dezvăluit că și-au dorit să adopte un copil, că au participat la întâlniri aranjate, dar au oferit și alte detalii mai… rușinoase. Dacă Andreea Bălan a recunoscut că nu se ferește să-și facă nevoile în mare, colega ei de formație a admis că a făcut amor prin telefon, folosind aplicația de videocall.


‘Am fost geloasă atuncicând eram în Andre… Eram geloasă pentru că tu aveai sânii mai mari. Acum nu mai sunt geloasă, mi-a venit mintea la cap. Dar când eram mică, eram mititică, eu nu aveam sâni dezvoltați… Și tu aveai ditamai…’, a recunoscut Andreea Bălan, de față cu Andreea Antonescu.


Andreea Bălan și Andreea Antonescu, sărut cu Liviu Vârciu

A venit momentul adevărului în timpul acestui joc, așa că artistele au fost nevoite să recunoască dacă au plăcut sau nu același bărbat. Nu au dat nume, însă Andreea Bălan a început să fredoneze sugestiv melodia „Ochii Tăi', cea care l-a făcut faimos pe Liviu Vârciu, în trupa L.A.

Andreea Antonescu a părut confuză în privința identității bărbatului misterios, dar atunci când a auzit melodia, a recunoscut că știe despre cine este vorba, însă ei nu i-a plăcut sărutul de care a avut parte. ‘ Nu ăla, altul…’.’Ba da, că ne-am pupat amândouă cu el! Te-ai pupat, dar nu ți-a plăcut? Eu m-am pupat și mi-a plăcut’, a insistat Andreea Bălan.


Citește și: De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

Citește și: Cine este Rareș Tufea, concurentul care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au talent. Povestea adolescentului de 16 ani

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei


‘La mine era pe principiul că eu nu știam să înot. M-a luat în piscină pentru că eu nu puteam să intru altfel și atunci fiind acolo a fost un pupat din-ăla… ‘, a explicat Andreea Antonescu situația petrecută în trecut. ‘Eram de față când a pupat-o!’, a adăugat râzând Andreea Bălan. De altfel, nu este pentru prima dată când fosta soție a lui George Burcea menționează acest subiect.

„Liviu m-a pupat pe gură într-o toaletă, iar pe Antoneasca în piscină. El a fost norocos. Da, Liviu a pupat fetele de la Andre. Eram în turneu, nouă ne plăcea de el… (N.r. Eram într-o toaletă pentru că) trebuia să mă ascund de taică-miu, să nu mă vadă. Și nu la orice toaletă, la Sala Palatului. Ei au cântat în deschiderea noastră’, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena 1, în urmă cu câțiva ani.


Ce spun artistele despre destrămarea trupei Andre

Chiar dacă problemele dintre ele au existat încă din perioada în care cântau împreună, iar atunci s-au acumulat multe frustrări, cele două artiste au știut mereu să își alături atunci când au trecut prin momente dificile în viață.


‘A fost foarte greu și presiunea foarte mare. Trebuia să ne ridicăm la anumite așteptări, de aceea poate ne-am și separat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă cu noi. Existau certuri și discuții din cauza presiunii. Acum suntem mature, înțelepte și nu mai avem presiunea aceea., a spus Andreea Bălan.

‘Succesul a venit mult prea repede și nu l-am conștientizat, dar retrăim copilăria alături de fetițele noastre. Ne-ar plăcea să facă ce vor ele. Ce le va face fericite aia să facă, iar noi vom fi alături de ele indiferent de orice., a declarat Andreea Antonescu.