Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, împreună la 20 de ani de la debut. Cum arată fetele de la Andrè astăzi

.

Vă vine să credeți că anul acesta se împlinesc 20 de ani de la debutul trupei Andrè? Andreea Bălan și Andreea Antonescu au scris istorie în muzica românească și au fost și un model vestimentar pentru adolescentele anilor 2000. Astăzi sunt prietene, după mulți ani în care nu și-au vorbit și fanii sunt de părere că nu și-au schimbat foarte mult look-ul în cei 20 de ani de la debut.

Versurile „Lasă-mă papa la mare!’ și „Moșule, ce tânăr ești!’ au rămas în memoria adulților de astăzi și indiferent cât s-au străduit să-și consolideze cariere solo, „Andrelele’ nu au mai reușit să mențină succesul lor ca trupă.


În 1999, toată România cânta odată cu ele, iar Andrè era una dintre cele mai populare trupe din țară. Andreea cea blondă – Bălan și Andreea cea roșcată – Antonescu nu puteau ieși pe stradă neînsoțite pentru că erau asaltate de fani. Andrè a fost un adevărat fenomen în România, iar copilele care nici nu împliniseră 18 ani pe vremea aceeea, se străduiau să le semene în privința coafurii, a hainelor și stilului de dans.

Andrè a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări, însă au decis să meargă pe drumuri separate.


Astăzi, „Andrelele’ sunt femei în toată firea, sunt mămici și sunt implicate în diverse proiecte muzicale. Andreea Antonescu nu mai este roșcată, ci blondă, iar Andreea Bălan a adoptat o tunsoare bob, dar și-a menținut nuanța părului din vremea Andrè.

Fizic, nu s-au schimbat foarte mult, sunt de părere fanii de pe rețelele de socializare și vâzându-le împreună din nou, măcar la evenimentele mondene, aceștia au comentat că s-au întors în timp, pe vremea când dansau la petreceri pe versurile Andrè. În schimb, stilul vestimentar a fost schimbat radical și fetele au renunțat, în timp, la ținutele extrem de provocatoare pe care le adoptaseră în perioada Andrè.