Andreea Bălan se pregătește de botezul micuței Clara: „Mulți invitați și petrecere mare”

 Oana Pantazi
.

Pe 4 martie, Andreea Bălan a fost la un pas de a-și pierde viața în timp ce dădea naștere celei de-a doua fetițe a ei și a lui George Burcea. Acum, proaspăta mămică a revenit pe scenă și face deja planuri de botez pentru micuța Clara Maria, care va fi

creștinată în această toamnă. Iată când va avea loc evenimentul!

Fără doar și poate, Andreea Bălan este unul dintre cei mai puternici oameni pe care i-am cunoscut! După ce, în urmă cu două luni și jumătate, a suferit un stop cardio-respirator pe masa de operație și a suferit trei operații dificile, în urma unei embolii amniotice care i-a pus viața în pericol, iată că artista este din nou pe scenă și, mai mult, se ocupă de pe acum de organizarea botezului celei de a doua fetițe a ei și a lui George Burcea, Clara Maria, care a venit pe lume pe 4 martie.

„O să fie undeva în septembrie”

Invitată la Star Matinal, vedeta, aflată într-o formă de zile mari, a vorbit, printre altele, despre planurile de botez, spunând că se gândește la o petrecere mare, cu mulți invitați, la fel cum a fost și în cazul primei fetițe a cuplului, Ella Maya, în vârstă de 2 ani și 7 luni.

„Mă bucur de cea mică, e un nou membru în familie. E foarte tare, numai că seara la băiță e concert pe două voci. Când plânge una plânge și cealaltă, tot timpul trebuie să fie doi oameni în casă. Noi ne-am dorit doi copii, ne-am dorit concert, asta avem. Acum mă pregătesc de botez, o să fie undeva în septembrie. O să fie ceva mare, că și celălalt a fost la fel. Cu mulți invitați și petrecere mare. Ne-am mai liniștit și am așteptat câteva luni bune să ne liniștim după tot ce s-a întâmplat', a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton