Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

.

Andreea Bălan intervine în scandalul de la Survivor, în care Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că și-ar înșela iubitul cu un coleg din echipa Faimoșilor. Cele două lucrează împreună de mai bine de un deceniu, iar Elena i-a fost alături artistei în cele mai grele momente din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zanni a stârnit un val de reacții după ce a acuzat-o pe colega lui că ar plănui să aibă o aventură cu Cosmin Stanciu, un alt Faimos. Nu doar logodnicul Elenei Marin a apărat-o pe concurenta de la Survivor, ci acum a intervenit în acest scandal și Andreea Bălan. Cântăreața este mai mult decât o șefă pentru dansatoarea ei.


Cele două au o relație extrem de strânsă. Elena s-a numărat printre persoanele care i-au fost alături de fiecare dată, în cele mai importante momente din viață. Inclusiv în perioada divorțului de George Burcea, Elena Marin a făcut tot ce i-a stat în putință ca să o ajute pe Andreea Bălan să treacă peste clipele dificile.


Andreea Bălan o apără pe Elena Marin de la Survivor

Cântăreața a ținut să o apere pe prietena ei și a postat un mesaj tranșant pe contul ei de Facebook. Andreea Bălan dezminte zvonurile lansate de Zanni la Survivor și susține că Elena este un om bun, care nu ar putea să își trădeze partenerul de viață. De asemenea, artista îi încurajează pe telespectatori să o susțină și să o voteze pe Elena Marin.

„O susțin pe Elena Marin, colega mea de scenă și prietena mea, un om extraordinar de bun, înțelept, un suflet cald, plin de compasiune și iubire! Toate bârfele și declarațiile unora nu sunt adevărate! Sper să câștige și publicul să o susțină și să o voteze!', este mesajul postat online de Andreea Bălan.


Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei își pune silicoane

Citește și: La 75 de ani, Dida Drăgan spune adevărul despre problemele de sănătate

Citește și: Logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor, replică dură pentru Zanni: „E dovadă clară că minte'


Logodnicul Elenei Marin spune adevărul despre problemele din relație

Andrei, partenerul de viață al Faimoasei de la Survivor, a ieșit acum public și a lămurit situația legată de probleme din relația lor. Se pare că au fost niște discuții neplăcute înainte ca Elena să plece în Republica Dominicană. Însă dragostea a fost mai importantă. Andrei o susține din tot sufletul și nu crede că ea l-ar putea înșela vreodată.

„Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei. Dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața. Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi’, a declarat Andrei P., logodnicul Elenei Marin, pentru fanatik.ro.


Andrei a trecut peste problemele pe care le-au avut atunci când dansatoarea a decis să participe în acest concurs. Acum o susține și își dorește ca Elena Marin să vină acasă cu marele premiu.


„Dacă eram acolo, nu știu cum aș fi reacționat. E foarte complicat. Sincer, gândesc că duritatea show-ului este imposibil de imaginat din canapea. Chiar cred că nu ne putem imagina cât de greu este pe insulă. De aceea sper ca gândul și încurajările mele să ajungă la ea. Îmi doresc să câștige și să demonstreze că binele învinge întotdeauna răul, a mai declarat Andrei.