Andreea Bălan le-a dat replica răutăcioșilor care susțin că Andreea Antonescu nu ar mai fi avut carieră fără ajutorul ei

.

Reunirea trupei André, care a lansat recent piesa Reset la inimă, a fost una dintre cele mai frumoase surprize ale acestui an din lumea artistică. Iată însă că sunt și fani care susțin că Andreea Antonescu nu ar mai fi avut carieră fără Andreea Bălan. Iată ce replică le-a dat artista!

La primul teaser al videoclipului André, fanii au fost super încântați când au realizat că trupa coplilăriei și a adolescenței lor urmează să se reunească, Andreea Bălan și Andreea Antonescu fiind rugate de nenumărate ori, de-a lungul anilor, s cânte din nou împreună. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece Andreea Bălan s-a concentrat asupra carierei, în timp ce Andreea Antonescu a preferat multă vreme să se dedice familiei.


În cele din urmă, providența le-a adus din nou împreună, iar acest lucru s-a întâmplat, cu siguranță, nu întâmplător, în momentul în care Andreea era să-și piardă viața pe patul de spital, anul acesta, pe 4 martie, când a făcut un stop cardio-respirator în timp ce-i dădea naștere fetiței sale… Atunci artista a decis să cânte din nou cu Andreea Antonescu, spre bucuria imensă a fanilor. Iată însă că s-au găsit și niște răutăcioși care au comentat că Andreea Bălan i-a salvat, de fapt, cariera Andreei Antonescu, artista dispărând cu desăvârșire în ultimii ani din lumina reflectoarelor.


„Nu avea nevoie să fie salvată'

Andreea Bălan i-a pus la punct însă pe răutăcioși, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, unde a explicat care au fost prioritățile lor și de ce Andreea Antonescu a ales să renunțe o vreme la cariera artistică:

„Nu cred că era nevoie de cineva să salveze pe cineva… De-a lungul vieţii, oamenii au tot felul de priorităţi. Prioritatea mea a fost întotdeauna, cu disperare, să am carieră, să fiu acolo. Prioritatea Andreei a fost, la un momentan, familia, America… Ea este înnebunită după America, a călătorit foarte mult. Nu avea nevoie să fie salvată. A fost o întâmplare. A venit la mine la spital când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum patru luni cu Clara şi atunci am reluat legătura. Mie mi-a venit ideea dacă tot ani de zile publicul ne-a cerut… La mine a fost un declic atunci în spital. Am luat multe decizii în viaţa mea, nu doar asta', a declarat Andreea Bălan.