Andreea Bălan, la un pas să renunțe la America Express de dorul fiicelor. Cum a decurs revederea: „Toată cursa am avut în ghiozdan o felicitare pe care mi-a dat-o Ella” / EXCLUSIV

.

Andreea Bălan a fost la un pas să renunțe la America Express de dorul fiicelor. Andreea Bălan este o mamă devotată, care-și iubește fiicele mai mult decât orice pe lume. Din cauză că nu au stat niciodată departe una de cealaltă atât de mult timp, la un moment dat, cântăreața a fost la un pas să renunțe la competiție, dorul fiind prea mare. Iată cum s-a descurcat mama artistei cu Ella și Clara, în lipsa vedetei, dar și cum au așteptat-o acasă, după încheierea filmărilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Bună, Andreea, ce faci, cum te regăsim acum, după un an atât de plin? Cât de bun a fost 2022 cu tine și ce așteptări ai de la 2023?

Mulțumesc frumos! Sunt foarte bine și, da, a fost un an foarte plin din toate punctele de vedere: „America Express, „Te cunosc de undeva – 2 sezoane, „Dancing on ice, videoclipuri muzicale, multe concerte, evenimente, vloguri și apariții TV. De la 2023 îmi doresc să fie la fel de frumos și de plin.

Citește și: De ce a făcut Andreea Bălan apel pentru custodia exclusivă a fiicelor ei, după divorțul de George Burcea: „Am discernământul să…’. Adevărul despre pensia alimentară / EXCLUSIV


Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Andreei Bălan. E pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă, după divorțul de George Burcea: „Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la Grammy 2023 și cine a însoțit-o. A atras toate privirile pe covorul roșu!

Citește și: „Mi-am pierdut busola, dar am ținut jurnalismul sus'. Ioana Cosma, prima reacție după ce a fost concediată de la PRO TV


Andreea Bălan, la un pas să renunțe la America Express de dorul fiicelor

Putem spune că ai început anul în forță, și mă refer aici la participarea ta la „America Express, show ce se difuzează de luna aceasta, la Antena 1. Te cunoaștem drept o fire ambițioasă, deci abia așteptăm să vedem cum ai făcut față probelor. Până atunci, însă, te rugăm pe tine să ne dai câteva detalii de culise…

A fost foarte greu și nu oricine poate să reziste cât mai mult în show. Anii trecuți nu cred că eram pregătită să particip, dar anul acesta m-am simțit suficient de puternică să rezist emoțional, deoarece am fost și sunt într-o continuă transformare și evoluție emoțională și spirituală. Acest concurs e o mare lecție de toleranță și de anihilare a egoului, iar dacă știi să te stăpânești și să întâmpini senin toate probele și obsacolele, devii mult mai puternic. M-am întors de acolo mult schimbată în bine, mai umilă și mai recunoscătoare pentru viața pe care o am.


Cum a fost să faci echipă cu Andreea Antonescu, colega ta de la André? Consideri că faptul că vă cunoașteți de atâția ani a reprezentat un avantaj?

Da, e un avantaj și, totodată, noi suntem foarte diferite ca personalitate, iar într-o astfel de competiție e nevoie ca membrii echipei să fie diferiți, ca să poată face față și să compenseze în probele care erau diferite de la o zi la alta.

Având în vedere presiunea timpului și condițiile dure din „America Express, în toate sezoanele au existat tensiuni, chiar și între parteneri. Voi cum ați gestionat momentele dificile, cum ați trecut peste certuri?


Nu am avut certuri deoarece am știut când și cum să cedăm atunci când ceva ne supăra. De aceea am și spus că este o lecție de toleranță și de acceptare față de condițiile de acolo, față de partener și față de imposibilitatea de a avea lucrurile cu care tu ești obișnuit.

Cu cine s-au aliat Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express

Cu ce echipă te-ai înțeles cel mai bine și cu care ai empatizat cel mai puțin?

M-am înțeles foarte bine cu Ovidiu și Joaquin, Bordea și Cortea, Puya și Melinda, cu care ne-am și aliat până la un punct, că doar nu pleci la război fără aliați.


Deși știm cu toții cât de puternică ești, ai simțit vreodată că ai ajuns la capătul puterilor, că vrei să renunți? Cum ai reușit să te motivezi, să mergi mai departe în competiție?

Nu am ajuns niciodată la capătul puterilor fizic vorbind, ci emoțional mi-a fost foarte greu să fiu departe de fetițele mele dragi. La un moment dat, de dor, am vrut să plec acasă, dar ambiția de a ajunge cât mai departe în cursă și-a spus cuvântul și am rezistat.


„Cel mai greu i-a fost Clăriței, care a plâns nopțile’

Fiicele tale au rămas acasă, pe mâini bune, pentru că le-ai lăsat în grija mamei tale. Cât de dor ți-a fost de ele, ținând cont că nu ai stat niciodată atât de mult timp departe de ele?

Mi-a fost foarte dor de ele și toată cursa am avut în ghiozdan o felicitare pe care mi-a dat-o Ella înainte să plec. Nu am stat niciodată atât de mult departe de ele și nici nu se va mai întâmpla să plec atât de mult. Cel mai greu i-a fost Clăriței, care a plâns nopțile, ea fiind mai mică și obișnuită să doarmă numai cu mine de când s-a născut. Dar mama mea este o eroină și a făcut față cu brio.


Cum au reacționat Ella și Clara când te-ai întors în țară? Bănuiesc că revederea a fost una extrem de emoționantă… Te las pe tine să ne povestești.

Am avut foarte mari emoții și nu mă așteptam ca în mijlocul nopții, când am ajuns acasă, să fie treze și să mă aștepte. Am plâns, le-am strâns tare în brațe și le-am promis că nu mai plec atât de mult departe de ele. Le-am adus multe jucării și hăinuțe, și a treia zi am plecat în vacanță în Bulgaria 14 zile.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Tiberiu Arsene