Andreea Bălan și Keo s-au despărțit din cauza infidelității: „El a căutat în altă parte”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în podcastul lui Gojira, Andreea Bălan a făcut câteva mărturisiri neașteptate despre trecutul ei amoros, dar și despre relația pe care a avut-o cu artistul Keo. Cei doi au format un cuplu timp de aproape nouă ani, iar multă lume se aștepta ca aceștia să-și unească destinele. Despărțirea celor doi artiști a luat multă lume prin surprindere, mai ales că aceștia pozau în cuplul perfect. La aproximativ 9 ani de la acel moment, Andreea Bălan a dezvăluit adevăratul motiv care a produs ruptura dintre ea și Keo!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Keo s-au despărțit din cauza infidelității. Andreea Bălan și Keo au trăit o poveste de dragoste timp de aproape 9 ani. Cei doi s-au despărțit cu certuri și scandal, speculându-se că separarea lor s-a produs din cauza unui episod de infidelitate. Invitată în podcastul lui Gojira, finalista de la „America Express' a vorbit despre lecțiile învățate în relația de 8 ani cu artistul, dar și despre modul în care s-a produs despărțirea lor. Artista a recunoscut public că fostul ei iubit ar fi înșelat-o, însă a ținut să puncteze că nici ea nu mai era „prezentă' în relație.

ke9ke9

Multă lume s-a întrebat cum s-a produs despărțirea dintre Andreea Bălan și Keo, având în vedere că cei doi se prăgăteau să-și întemeieze o familie. Invitată în podacstul lui Gojira, artista a spus lucrurilor pe nume și a răspuns unei întrebări care s-a aflat pe buzele tuturor – aceea dacă infidelitatea a produs separarea lor.

Citește și: Andreea Bălan despre Keo, la 8 ani de la despărțire: „Privesc această relație recunoscătoare. A fost…'

Citește și: Câți bani i-a dat Andreea Bălan lui Keo pentru a rămâne cu vila construită pe terenul moștenit de la bunicii lui. Suma e uriașă

Citește și: Marinela Chelaru, cu ochii în lacrimi pe patul de spital: „Îmi vine să plâng de fiecare dată când îmi amintesc acest lucru…”

Citește și: Loredana Groza apare complet nemachiată în ultimul ei videoclip. Reacția fanilor artistei când au văzut-o naturală

Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Keo a fost cauzată de infidelitate

În podcastul lui Gojira, Andreea Bălan a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu Keo, timp de 8 ani. Artista a recunoscut că un episod de infidelitate a produs ruptura dintre ei, însă niciunul nu își mai dorea să continue relația, după cum a ținut să puncteze aceasta.

„Relația a fost foarte frumoasă. A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională, ca să pot să mă dezvolt în continuare profesional. Pentru că toată atenția mea era pe carieră. Doar că, la un moment dat, eu am crescut, în 8 ani crești mult, m-am dezvoltat ca femeie, și nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Și atunci ne-am despărțit. Cine a plecat? (n.r. Gojira o întreabă cine a plecat primul din relație). Am plecat amândoi! Nu, eu nu mai eram acolo, nu mai eram prezentă, și el a căutat în altă parte', a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan își asumă partea de vină pentru despărțirea de Keo

La aproximativ 9 ani de la despărțirea de Keo, Andreea Bălan spune că și ea are o parte de vină pentru modul în care s-au încheiat lucrurile. Artista nu mai era dedicată relației și simțea că o pornise pe un drum separat de ceva vreme, însă nu are regrete cu privire la evenimentele întâmplate în trecut.

„Da, eu nu mai eram prezentă, nici emoțional, nici… nimic. Nu mă blamez. Fiecare etapă și fiecare comportament de-al meu, din trecut, indiferent că e vorba de persoana respectivă sau de altă persoană, așa am simțit să fac la vremea respectivă și îmi asum responsabilitatea. Și a fost o decizie foarte bună, pentru că, iată, mai departe eu am evoluat, am mers înainte și mi-a mers foarte bine. A fost foarte bine așa. Și nu a fost să fie, nu aveam cum să rămânem împreună. Eu am avut drumul meu', a continuat Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton