Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă: „Își vede fetițele foarte rar și nu...”

.

Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă. Ce spune Andreea Bălan despre postările lui George Burcea. Conflictul dintre cei doi foști soți pare să nu-și mai găsească un sfârșit. Cântăreața a făcut noi dezvăluiri despre implicarea actorului în viața celor două fiice pe care le au împreună și despre postările acestuia, susținând că, de acum încolo, orice „minciună va fi taxată'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă. După scandalul de vineri seara, Andreea Bălan a susținut că va lupta pentru custodia comună a celor două fetițe. În cursul zilei de luni, aceasta a depus cererea de chemare în judecată împotriva actorului, solicitând să se ia măsuri urgente cu privire la afirmațiile publice ale lui George Burcea. Mai mult, artista a cerut ca instanța să-i impună fostului ei soț să șteargă postările care includ afirmații mincinoase și calomnioase. Acum, Andreea Bălan și-a spus propria versiune despre modul în care actorul își îndeplinește rolul de tată.


Ce spune Andreea Bălan despre postările lui George Burcea. Cântăreața a susținut că fostul ei soț își vede copiii foarte rar și nu respectă programul de vizită impus de instanță. Actorul va ajunge din nou în fața instanței, într-un dosar în care fosta parteneră a cerut să i se facă dreptate.

Citește și: George Burcea, primele declarații după ce Andreea Bălan l-a acuzat că a venit să-și ia fetele beat:„Consider că mi s-a declarat război’


Citește și: Andreea Bălan l-a dat în judecată pe George Burcea.Ce reclamații a făcut cântăreața instanței despre tatăl fetițelor ei

Citește și: George de la Insula Iubirii, după ce s-a spus că a agresat-o pe fosta lui cumnată, Simina Loica:'A avut ghinionul să fiu în casă'

Citește și: Ce notă a luat Giani Kiriţă la BAC.A susținut examenul la 29 de ani


Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă

Artista a sugerat că imaginea publică pe care și-a construit-o George Burcea nu corespunde cu acțiunile sale. Potrivit spuselor acesteia, actorul își vizitează copiii destul de rar și nu respectă programul de vizită. Mai mult, aceasta a adăugat că tatăl copiilor ei induce publicul în eroare privind semnificația custodiei exclusive.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.


Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decazut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe’, a transmis Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.


„Ne jignește constant’

Cântăreața a susținut că se vede nevoită să acționeze pe cale legală de fiecare dată când fostul ei soț spune minciuni despre ea în spațiul public.

„Din pacate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere.


Totodată, are nenumarate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanța’, a mai spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook