Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste momentele grele și peste necazuri: „Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Până la 38 de ani, din păcate, Andreea Bălan a trecut și prin multe experiențe neplăcute, cum ar fi stopul cardiac și despărțirea de tatăl fiicelor ei. Ei bine, în ciuda greutăților întâmpinate, îndrăgita cântăreață a reușit să le depășească cu brio și, de fiecare dată, cu capul sus. Artista ne-a dezvăluit care e secretul ei și ce a ajutat-o să-și păstreze optimismul în orice situație. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea, m-am obișnuit să citesc tot felul de știri despre tine, dintre cele mai diverse și, culmea, tocmai pe cea din care am aflat că ai căzut, pe stradă, nu am crezut-o! Când colo, surpriză!, era adevărat! Poate că ne vine să râdem, dar totul a fost serios și ai fost chiar operată… Ești OK acum, ai rămas cu cicatrici, există repercusiuni mai serioase?

Da, în a treia zi de Paşte, am ieşit cu Ella şi Clara în faţa casei, să ne dăm cu rolele şi, crezând că e la fel ca pe patine, am căzut şi m-am lovit cu faţa de bordură. Rezultatul – unul uimitor, mi-am tăiat buza superioară şi am avut nevoie de fire. Am mers la medicul estetician şi m-a cusut pe loc. A fost supărător pentru mine mai mult faptul că am căzut aşa simplu în fața casei. Voi rămâne cu un mic semn, dar nu mă deranjează.

andreea-balan-2-1-1andreea-balan-2-1-1

Citește și: Ce greutăți a întâmpinat Andreea Bălan ca mamă singură și cine i-a fost de ajutor:„Trei ani am avut nopţile fragmentate. Fără ea, viaţa mea ar fi foarte grea' / EXCLUSIV

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara:„Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

Citește și: Silvius, fiul lui Silviu Prigoană, s-a căsătorit.Cine este soția lui și primele imagini de la nuntă

Citește și: Ana Morodan își micșorează sânii:”Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă”

Cum reușește Andreea Bălan să treacă peste momentele grele din viața ei

Am spus la începutul interviului că nu am mai vorbit de doi ani… Atunci am pus titlul pe copertă: „Nimic nu mă mai sperie, îți păstrezi afirmația și acum? În acești doi ani te-a mai speriat ceva?

Da, am trecut prin multe, atât în plan personal, cât şi în carieră, şi nimic nu mă mai surprinde şi nu mă mai sperie. Eu cred că suntem aici, pe Pământ, ca să învăţăm în permanenţă, şi astfel trecem prin anumite situaţii pentru a deveni mai înţelepţi şi mai evoluaţi spiritual. Depinde de fiecare cum alege să privească situaţiile negative – din perspectiva de victimă (ceilalţi sunt de vină) sau din cea de elev (îmi asum responsabilitatea) şi mereu să te întrebi: „Ce pot învăţa din ce mi s-a întâmplat?. Dacă schimbăm perspectivele asupra lucrurilor care ni se întâmplă, viaţa devine mult mai uşoară şi mai frumoasă.

Uite, referitor la speriat… Tu mereu te afișezi zâmbitoare, spui că ești puternică, dai impresia că poți depăși orice obstacol, dar… eu cred că sufletul tău nu e așa de puternic precum faci tu să pară. Nu ți-e frică de faptul că, dacă îți îngropi suferințele, la un moment dat, acestea vor izbucni și va fi mai rău?

Nu m-am afişat mereu zâmbitoare. Când am avut stopul cardiac, m-am arătat din spital, de la terapie intensivă, când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV, iar pe vlogul meu sunt episoade în care am vorbit și despre momentele mai puțin plăcute. Mie mi se pare că am fost destul de deschisă cu publicul. Eu nu îmi îngrop suferinţele, ci le trăiesc intens atunci când sunt, apoi mă eliberez de ele şi renasc mai puternică de fiecare dată. Lumea mă vede zâmbitoare deoarece la mine aceste perioade nu durează mult şi nu stau în suferinţa problemei mult timp. O trăiesc, o rezolv cu mine, o accept aşa cum e şi merg mai departe.

„Când am fost înșelată am plâns, când am divorțat am apărut tristă la TV'

Ai momente în care plângi, în care îți închizi telefonul, în care te retragi la tine în cameră și nu ai chef de nimeni?

Cred că este foarte important să ai prieteni care te iubesc aşa cum eşti și, atunci când nu eşti bine, să poţi apela la ajutorul lor emoţional. Mă consider norocoasă, deoarece am un grup de suport emoţional foarte puternic, format din patru-cinci oameni care sunt mereu aproape de mine şi cu care povestesc, şi astfel reuşesc să mă echilibrez rapid. Totodată, de un an, meditez în fiecare zi 30-45 de minute şi astfel am căpătat o linişte interioară foarte mare şi o claritate care mă ajută să iau decizii mult mai uşor. Ascult zilnic podcasturi multe despre spiritualitate şi evoluţie, autorii mei preferaţi în acest domeniu fiind Joe Dispenza, Louise Hay, Bob Proctor, Sadghuru.

Cum ești tu, Andreea, ca femeie, acum?

Sunt fericită, împlinită, aşezată, calmă şi mai înţeleaptă.

Ce schimbări au avut loc în viața artistei

Simți că ai ajuns la momentul vieții în care te pui pe tine pe primul loc? În care poate ai renunțat la compromisuri, în care te simți împăcată cu tine?

Fetiţele mele sunt pe primul loc şi întotdeauna când fac ceva mă gândesc ca ele să fie mândre de mine acum sau în viitor. Sunt în punctul în care fac doar ceea ce simt şi doar dacă îmi place. Îmi ascult instinctul și nu îmi mai pasă ce crede lumea, în general. Sunt autentică, asumată şi împăcată cu ceea ce am fost şi ceea ce sunt în prezent.

Mie mi se pare că te-ai maturizat destul de mult în ultimii ani și te întreb și pe tine dacă simți la fel…

Da, mai ales de la stopul cardiac până în prezent au avut loc schimbări majore, din toate punctele de vedere. Acela a fost punctul în care schimbarea mea a început, iar în ultimul an a fost foarte evidentă, devenind o persoană spirituală şi înţelegând de ce suntem aici şi de ce mi s-au întâmplat anumite situații.

Privindu-te în oglindă, îți mai reproșezi ceva?

Absolut nimic. Mă iubesc şi mă accept aşa cum sunt.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton