Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața îi spune deja "fostul soț": "El a făcut un lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din viața ei"

.

Fanii cuplului Andreea Bălan-George Burcea încă mai sperau într-o împăcare, dar surse din apropierea celor doi susțin că nu mai este cale de întoarcere. Și nu este vorba despre faptul că ea este deja îndrăgostită de alt bărbat, ci pentru că, spun apropiații, el a făcut un lucru pe care nici un alt bărbat din trecutul ei nu l-a mai făcut. Iar Andreea nici nu se gândește să treacă peste așa ceva!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

‘Andreea Bălan ar fi divorțat de George Burcea deja, dacă nu era pandemia de coronavirus și dacă nu erau suspendate multe dintre procesele care nu sunt urgente’, au declarat pentru WOWbiz.ro surse din anturajul Andreei.


Mai exact, cântăreața a depus, de câteva luni deja, actele necesare divorțului. ‘Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț’, ne-a mai dezvăluit sursa WOWbiz.ro.

‘Nu știu dacă au mai schimbat zecevorbe în ultimele luni. Adică, atunci când George Burcea vine la Andreea Bălan acasă, ea pleacă, îl lasă cu fetițele lor, dar supravegheați de mama ei. Îi ransmite mesaje prin mama ei, dar doar dacă este necesar să îi spună ceva. La telefon, oricum, nu mai vorbesc, dar nici nu au ce…’, a mai spus sursa citată.


Andreea Bălan regretă că s-a măritat cu George

‘Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la
un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie
sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se
căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că
trebuie să lase toate lucrurile în ordine. Pe vremea aceea, avea
încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru.


Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul’, a dezvăluit sursa WOWbiz.ro.


De când a devenit mămica a doi copii, viața Andreei Bălan s-a complicat foarte mult. Pe cât de frumos este sentimentul de a fi mamă, pe atât de greu i-a fost cântăreței să se descurce cu toate.


George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea Balan, de
față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei,
bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să
îl calmeze, dar nu reușea deloc.

El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea Balan aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a explicat sursa WOWbiz.ro despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea.