Andreea Balan - Crazy About You - AUDIO

 Revista VIVA
.

Dupa succesul single-ului Trippin’ – una dintre cele mai ascultate piese din aceasta vara – Andreea Balan revine cu un nou single. Piesa se numeste „Crazy About You' si a fost compusa si produsa de Keo, Louie Grants & Sunrise Inc.

„Crazy About You' preceda albumul pe care Andreea il va lansa anul viitor. Acesta va include atat piesele lansate in ultima perioada (God, Snow si Trippin’) dar si multe alte melodii noi la care artista lucreaza in prezent.

Despre Crazy About You, Andreea declara: „Este o melodie vesela, de dragoste care sper sa intre repede in sufletele oamenilor. E o piesa lirica pe beat-uri fresh in care ma regasesc.”

Pentru promovarea acestui single, Andreea a abordat o noua imagine surprinsa intr-o sedinta foto ce a avut loc in showroom-ul Ordinary People. Stylingul a fost unul special deoarece artista a imbracat hainele unor designeri romani, alese cu grija de stilista Andreea Inankur. De poze s-a ocupat fotograful cu care Andreea colaboreaza de mai bine de un an, Edi Enache.
 

Crazy About You

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton