Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe: „M-am speriat foarte tare”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe. Duminică, 27 martie, a avut loc finala emisiunii „America Express'. În timpul unei misiuni, Andreea Bălan s-a accidentat, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au pierdut controlul unei canoe. Iată cum au reacționat cei doi comedianți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe. Finala emisiunii „America Express' a adus o accidentare dureroasă pentru Andreea Bălan. După ce au terminat misiunea cu zborul cu parapanta, cele două echipe rămase în cursa pentru premiul cel mare au făcut autostopul pentru a ajunge la următoare misiune. Aici, Andreea Bălan a suferit o accidentare atunci când Nelu Cortea și Cătălin Bordea au lovit-o pe artistă cu o canoe.

ba9ba9

În finala show-ului de la Antena 1, cele două echipe au fost supuse unor probe dificile. Concurenții au avut de găsit indiciile sub forma unor numere pentru a afla parolele și răspunsurile la ghicitorile Irinei Fodor. Misiunea înotatului cu o canoe le-a dat mari bătăi de cap finaliștilor, iar Andreea Bălan a suferit o accidentare dureroasă.

Citește și: Andreea Bălan a vrut să se retragă de la America Express 2023: „Mi-a fost foarte greu. La televizor nu se vede…”

Citește și: Cine sunt câștigătorii America Express 2023? Marea Finală se joacă între echipele Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citește și: Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: „Plănuiesc să…”

Citește și: Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023: „Apar afecțiuni, boli legate de…”

Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe

Una dintre misiunile din finala „America Express' i-a pus pe concurenți în dificultate. Aceștia au fost nevoiți să urce într-un caiac și să vâslească spre geamandură, acolo unde urmau să găsească următorul indiciu.

Fără să mai stea pe gânduri, fetele din trupa Andre au fugit spre canoe și și-au pus vestele. La un moment dat, Andreea Bălan a întâmpinat anumite dificultăți, dar s-a redresat rapid și cele două s-au apucat de vâslit spre geamandură. Simplu n-a fost nici pentru Bordea, care a căzut în apă atunci când a vrut să urce în canoe.

Vâslitul n-a fost o sarcină ușoară, mai ales că erau curenți destul de puternici. În timp ce trupa Andre citea indiciul de pe geamandură, Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au apropiat destul de mult de barca rivalelor din finala America Express 2023. Acesta a fost momentul în care Andreea Bălan a avut parte de o accidentare. În goana lor de-a găsi mangrovele, băieții au intrat cu canoea în cea în care încă se afla Andreea Bălan.

Cum au reacționat Nelu Cortea și Cătălin Bordea când au lovit-o cu canoea

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin momente de panică, după ce au pierdut controlul bărcii și le-au accidentat pe rivalele lor. Din cauza adrenalinei, Andreea Bălan spune că nu a simțit impactul și nici durere.

„A realizat și ea în timp ce țipa la noi că e greu, că nu știm s-o oprim, că n-am luat-o ușor, că e cursă. M-am speriat, m-am speriat foarte tare', a zis Cătălin Bordea.

„M-am speriat să nu se întâmple ceva cu Andreea', a completat Nelu Cortea.

„Eram prea cuprinsă de adrenalină, nu am simțit o durere în acel moment', a zis Andreea Bălan despre accidentarea suferită în finala America Express.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton