Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit, la aproape trei luni de când au devenit părinți: „Vreau să aflați de la mine. Relația s-a încheiat”

.

În urmă cu două zile, Andreea Antonescu a anunțat că s-a despărțit de Victor Vrînceanu. Artista a dat vestea pe rețelele de socializare, acolo unde a explicat și motivul care a dus la separarea de tatăl fiicei sale. Concurenta de la „America Express' și jurnalistul formau un cuplu de ceva vreme, însă au reușit să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Deși erau în toiul pregătirilor pentru botezul fetiței pe care o au împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au cunoscut în perioada pandemiei, artista fiind invitată la una dintre emisiunile jurnalistului. La sfârșitul lunii decembrie, cei doi au devenit părinți, atunci când fosta membră a trupei Andrè a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Aceștia au ales deja nașii pentru fiica lor, iar botezul va avea loc la începutul acestei veri. La  aproape trei luni de când au îmbrățișat rolul de părinți, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit, motivul fiind dezvăluit de frumoasa cântăreață.


Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fiicei sale, la aproape trei luni de când a devenit mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, iar artista a ținut să sublinieze că se află în relații bune cu Victor Vrînceanu și că se vor implica în egală măsură în creșterea fiicei pe care o au împreună.


Citește și: Andreea Antonescu a ales nașii de botez pentru fiica ei. Ce spune despre nunta cu actualul ei iubit, Victor Vrînceanu: „Traian s-a bucurat pentru mine’

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în lacrimi la America Express 2023: „Ne-am certat, dar la greu am simțit să fim una lângă cealaltă…'

Citește și: Emilia Ghinescu și-a riscat viața pentru a deveni mamă: „Eram în luna a opta când m-am trezit într-o baltă de sânge’. Ce probleme de sănătate are


Citește și: Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a rămas cu traume după despărțirea de fostul iubit: „Cu foarte multe rele e greu să supraviețuiești…'

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit

Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au ales să meargă  pe drumuri separate, la aproape trei luni de când au devenit părinți. Artista spune că separarea s-a produs din cauza nepotrivirii de caracter, însă atât ea, cât și fostul ei partener vor da tot ce e mai bun pentru creșterea fiicei pe care o au împreună. La începutul acestei veri, va avea loc botezul micuței, iar părinții spirituali ai acesteia au fost deja aleși.


„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!’, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Ce spunea Andreea Antonescu despre căsătorie

Invitată la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars, Andreea Antonescu a fost întrebată dacă intenționează să se căsătorească pentru a doua oară. Artista a spus că nunta nu este unul dintre obiectivele ei principale, mărturisind că ar vrea să evite agitația pe care i-ar provoca-o un astfel de eveniment.


„Până în momentul acesta, în viața personală, vorbind de nuntă, eu nu am purtat rochie de mireasă decât atunci când am avut o prezentare de modă, când am defilat sau când am avut o ședință foto pentru o revistă. Nu a fost un țel și nici nu am visat rochia de mireasă. Plus că mai era faza aia. Toate prietenele, cunoștințele mele, erau foarte agitate în ziua nunții, ba fusta, prea lungă, ba le dureau picioarele. Aveau tot felul de probleme și am zis să stau cumințică în banca mea’, a declarat Andreea Antonescu.


Cum s-au cunoscut Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au cunoscut în perioada pandemiei, artista fiind invitată la emisiunea jurnalistului.

„Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisia pe care el o modera. Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relație mai mult decât amicală! După cum era de așteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere!’, a spus artista, potrivit unica.ro.

Sursa foto: facebook