Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Fiica cea mică a artistei poartă numele tatălui ei, Victor Vrînceanu: „Să nu ne trezim cu surprize neplăcute...” / EXCLUSIV

.

Andreea Antonescu și Traian Spak, tatăl fetei sale mari, au divorțat oficial. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fiică, pe nume Sienna. Deși despărțirea dintre ei a avut loc mai demult, abia acum s-a produs separarea legală, cu acte. Cântăreața a avut grijă ca acest lucru să aibă loc înainte de a o naște pe fiica ei cea mică, rezultată din relația cu Victor Vrînceanu, pentru ca micuța să-i poarte numele tatălui său. Iată ce alte dezvăluiri ne-a mai făcut vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Andreea, noi ar fi trebuit să facem acest pictorial încă din luna ianuarie, dar nu s-a mai putut, pentru că tu a trebuit să stai mai mult în America. Încă de atunci mi-a încolțit ideea că ar fi vorba despre finalizarea divorțului. Am avut dreptate, ați reușit tu și Traian să divorțați, oficial? S-au terminat formalitățile?

Motivul pentru care am petrecut o perioadă mai lungă în State a fost obținerea cetățeniei, un proces care a durat destul de mult. Eu și Traian am divorțat, dar în România.


Citește și: Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: „I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord'

Citește și: Andreea Antonescu a fost victima bullyingului la 15 ani, când era în trupa Andre: „A fost primul meu șoc. Mă duceam acasă plângând'


Citește și: Anca Pandrea păstrează cu sfințenie un obiect pe care i l-a făcut cadou regretatul Thury Ștefan, primul ei soț: ‘Mi-a dăruit o…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la Chefi la Cuțite: „Atât de disperat pe furăciuni?!’. Ce i-a scos din sărite pe Bontea și Dumitrescu

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial

Cred că a fost o situație destul de complexă și complicată… Ați reușit să rezolvați și formalitățile privind numele din certificatul de naștere al fetiței tale și a lui Victor? Mă refer la numele de familie, dat fiind că legislația din România oferă copilului numele celui care încă îi este soț mamei…


Fiind divorțată deja de ceva timp înainte de naștere, fetița a luat numele tatălui, așa cum era și normal. Am avut grijă ca totul să fie rezolvat la timp, să nu ne trezim cu surprize neplăcute.

Cum este în prezent relația dintre tine și Traian Spak? Ce spune el despre ultimele evenimente și schimbări din viața ta?

Traian îmi este în continuare unul dintre cei mai buni prieteni, se bucură pentru reușitele mele, e trist dacă am momente mai grele, dar mă susține mereu.


În ce relații a rămas Andreea Antonescu cu Traian Spak, după divorț

Știu că Traian este un tată foarte bun pentru Sienna. Și vreau să te întreb dacă ați început să discutați despre un viitor al fetei în Statele Unite… Ți-ai dori asta, pentru ea?

Mi-aș dori, înainte de orice, ca Sienna să fie fericită. Ca mamă, vreau să-i fiu aproape, să-i înțeleg trăirile, să găsească în mine cea mai bună prietenă căreia să-i poată cere sfaturi, așa că viitorul ei depinde foarte mult, înainte de toate, de doleanțele pe care le are. Dacă ea decide că e cel mai bine să trăiască în State, nu-mi rămâne decât să o susțin din toate punctele de vedere.


Chiar dacă ești mamă cu normă întreagă, sigur ai și ceva planuri profesionale în derulare. Așadar, la ce să ne mai așteptăm din partea ta în perioada următoare?

Piese noi, chiar zilele trecute am fost în studio să înregistrez și mi-a plăcut ce a ieșit. Am descoperit gustul vlogurilor și îmi place că lumea se regăsește în subiectele dezbătute de mine, și atunci cu siguranță mă voi dezvolta și pe această parte. Știi bine că nu sunt persoana care să poată sta fără proiecte. Promit să mă odihnesc în viața viitoare!


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Tiberiu Arsene