Primele imagini cu Andreea Antonescu și fiica ei nou-născută. Ce nume a ales artista pentru micuță: „Mi-a plăcut de mult timp și e diferit” / EXCLUSIV

.

Pe lângă multe alte exclusivități, în revista VIVA! de Aprilie puteți vedea și primele imagini cu Andreea Antonescu și fiica ei nou-născută. Într-un interviu emoționant, artista ne-a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă, după ce, în decembrie anul trecut, a venit pe lume și cel de-al doilea copil al ei. Totodată, ne-a spus spus și unul dintre cele mai bine ascunse secrete: ce nume a ales pentru micuța ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Andreea, treci printr-o perioadă cu multe schimbări… Ce faci, cum te regăsim acum? Care e starea ta de spirit?

Schimbările au început încă de anul trecut, care a fost unul cu multă muncă și, totodată, presiune. Odată cu 2022, am încheiat câteva capitole din viața mea, dar m-am și bucurat de a doua minune căreia i-am dat viață. În prezent, iau fiecare zi pe rând, cu prioritățile aferente, focusată pe bebelină și carieră. Mă simt împlinită și bogată sufletește.

Primele imagini cu Andreea Antonescu și fiica ei nou-născută, în revista VIVA! de Aprilie


Cred că traversezi o perioadă foarte încărcată pe plan emoțional. Așadar, cum este viața ta de mamă acum, că ai o fiică aproape adolescentă și una nou-născută? Cum te descurci?

Îmi place foarte mult ce trăiesc acum! Sienna îmi este și prietenă, și confidentă, iar bebelina este ca o jucărie plină de viață și iubire, cu care ne petrecem timpul în cel mai frumos mod. Datorită bebelușei, simt c-am întinerit din nou, în niciun caz nu mă simt de 40 de ani! Fetițele mă ajută să redescopăr copilul, adolescenta din mine, iar acest lucru mă împlinește.


E cuminte cea mică, te menajează sau te trezește de multe ori pe noapte?

Am încă o minune de fetiță, de care sunt tare mândră! Micuța este un copilaș bun, am mare noroc, de cele mai multe ori doarme câte 5-6 ore pe noapte legat, deci aș avea toate șansele să dorm și eu cu ea dacă nu m-ar apuca trebăluitul prin casă. Sunt obsedată de ordine și curățenie, și atunci, seara,
când ea adoarme, mă apuc să pun la loc toate lucrurile rămase de peste zi.


Ca să nu mai discutăm că încerc să nu rămân în urmă nici cu comunitățile mele de pe social media, cărora le mai dau câte o informație legată de activitățile de peste zi. Din păcate, adorm destul de târziu seara, iar la 7 dimineața suntem amân două cu ochii mari, dar nu mă plâng, întotdeauna am fost o persoană matinală.

Sienna este deja mare, cum privește ea faptul că are o soră mai mică?

Sienna este absolut înnebunită după micuță, o iubește enorm, o alintă non-stop, îi dau lacrimile când o vede pe FaceTime, îi alege ținute, când este în România o alintă continuu și se ceartă cu noi pentru că vrea s-o țină doar ea în brațe. Își dorește mult să o protejeze, să-i devină prietenă, s-o ajute sau chiar să-i facă pe ascuns temele, e mândră că are o surioară mică.


Dar tu, cum gestionezi toată această situație? Bănuiesc că nu îți dorești ca Sienna să se simtă neglijată...

I-am explicat Siennei încă de când eram însărcinată că va veni o bebelușă în familia noastră, dar că relația dintre noi două nu se va schimba în vreun fel. Făcându-mi surpriza și venind în maternitate, când am născut, petrecând cu mine sărbătorile, am avut timp să-i și demonstrez că relația dintre noi două este aceeași, chiar mai solidă, ea simțind nevoia să mă ajute în creșterea celei mici.


Ce nume a ales artista pentru micuță

Așadar, acum întrebarea care stă pe buzele tuturor: cum o cheamă pe cea mică? Ați ales unul sau două nume?

Ca și în cazul numelor noastre, AA, SS, ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele – Venice Victoria se numește bebelina. Venice mi-a plăcut de mult timp și e diferit, ca și Sienna, iar Victoria este lesne de înțeles că ea este victoria mea din „America Express!.


Chiar dacă ești mamă cu normă întreagă, sigur ai și ceva planuri profesionale în derulare. Așadar, la ce să ne mai așteptăm din partea ta în perioada următoare?

Piese noi, chiar zilele trecute am fost în studio să înregistrez și mi-a plăcut ce a ieșit. Am descoperit gustul vlogurilor și îmi place că lumea se regăsește în subiectele dezbătute de mine, și atunci cu siguranță mă voi dezvolta și pe această parte. Știi bine că nu sunt persoana care să poată sta fără proiecte. Promit să mă odihnesc în viața viitoare!


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Tiberiu Arsene