Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu Victor Vrînceanu: „Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată”. Cum își împart timpul petrecut cu fiica lor / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de Aprilie al Revistei VIVA!, Andreea Antonescu ne-a dat de înțeles că nu exclude împăcarea cu Victor Vrînceanu. Deși susține că, la câteva luni de la despărțire, „fiecare este deja pe drumul lui', artista mărturisește totodată că viața a învățat-o ca niciodată să nu mai spună niciodată. În plus, în paginile revistei, ea ne-a dezvăluit și cum își petrec ea și jurnalistul timpul cu fiica lor, după despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Acum, Andreea, trebuie să ajungem la un subiect mai delicat și total neașteptat, pentru mine, cel puțin. Cu doar câteva zile înainte să facem această ședință foto ai declarat că te-ai despărțit de Victor, tatăl fetiței. Te știm discretă, dar… ne poți spune cum de s-a ajuns în această situație la doar câteva luni după ce ați devenit părinți?

Așa a fost să fie! Exact cum am declarat, a fost o decizie luată de comun acord, dorindu-ne și făcând în continuare amândoi totul pentru ca bebelina să aibă o viață fericită, liniștită.

andreea-antonescu-14-1andreea-antonescu-14-1

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Fiica cea mică a artistei poartă numele tatălui ei, Victor Vrînceanu: „Să nu ne trezim cu surprize neplăcute…' / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Andreea Antonescu și fiica ei nou-născută. Ce nume a ales artista pentru micuță: „Mi-a plăcut de mult timp și e diferit' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Dumitrescu și-a sărbătorit fiica în prima zi de Paște: „Pokemonul ăsta mic o să ajungă departe…”Ce promisiune emoționantă i-a făcut fetiței

Citește și: Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții lui. Artistul recunoaște că e mai dur cu ei, decât soția sa: „Bunelu, termină cu armata asta!' / EXCLUSIV

Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu Victor Vrînceanu

Cred că suntem cu toții conștienți că venirea pe lume a unui copil schimbă multe și că nu e tocmai ușor de gestionat această situație. Așadar… sunt șanse ca despărțirea să fie una temporară? Poate că ați fost amândoi luați prin surprindere de aceste schimbări, mă gândesc…

Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă. Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău.

Cum a fost relația dintre tine și Victor după ce ați anunțat separarea? Ați comunicat mai bine sau mai puțin bine?

Vorbim despre fetiță și cam atât. Fiecare este deja pe drumul lui.

După cum spuneam, nu aș fi văzut acest scenariu în viața ta. Cum te simți acum, odată cu această decizie, cu aceste schimbări?

Fiind o persoană foarte calculată, iau fiecare minut ca atare și mă focusez pe ce este important în prezent.

Cum își împart Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu timpul petrecut cu fiica lor, după despărțire

Bănuiesc că te-ai mai văzut cu Victor, că a venit să vadă fetița… Ați mai discutat și despre relația voastră?

Fetița locuiește atât cu mine, cât și cu el și bunica ei, pentru că e normal să petreacă timp cu fiecare dintre părinți. Nu s-a mai adus în discuție, până în prezent, relația noastră.

Ce le-ai transmite femeilor care se tem de situația de a-și crește singure copiii?

Trebuie să facem imposibilul posibil pentru copiii noștri, este datoria noastră de mame! Cred că toate ne dorim ca ei să se transforme în adulți fericiți și responsabili, iar pentru asta noi trebuie să le oferim, înainte de lucrurile materiale, liniștea psihică și un mediu plin de iubire și căldură sufletească.

Andreea, te știu drept un om cerebral și extrem de calculat. Ai 40 de ani, păreai că începi o nouă viață, dar lucrurile s-au dovedit a fi mai complicate. Cum gestionezi tu totul, acum? Trăiești fiecare zi fără să te gândești la viitor, lăsându-te în voia sorții, sau ești mai degrabă omul planurilor?

N-am fost vreodată omul planurilor. Viața m-a învățat de-a lungul timpului că e plină de surprize, și nu plăcute, de multe ori, tocmai de aceea am învățat să trăiesc momentul și să gestionez fiecare situație exact cum vine. Bineînțeles că mă gândesc la viitor, mai ales la viitorul fetițelor mele, tocmai de aceea încerc să iau decizii corecte și demne în prezent.

„Este foarte greu să construiești, din păcate prea ușor să distrugi'

Referitor la viața amoroasă, cum vezi tu lucrurile acum, la vârsta maturității? Poți spune că ai ajuns în punctul în care nu mai vrei să faci compromisuri?

În orice relație consider că, pentru a funcționa, trebuie să faci anumite compromisuri. Acum depinde de tine pe care ești dispus să le faci, cât ești capabil să accepți, este de fapt despre cât crezi că merita sau nu. Este foarte greu să construiești, din păcate prea ușor să distrugi.

Crezi în destin sau crezi mai degrabă că destinul și-l face omul cu mâna lui?

Oooo, cred în sufletele care revin pe Pământ pentru a-și lua lecții sau pentru a închide anumite karme! Dacă reușim în mare măsură să renunțăm la ego și să ne conectăm la energiile universului, observăm că devenim martori la propriile noastre vieți, atât de ușor ni se aliniază lucrurile. E un contract bine stabilit și semnat de noi încă dinainte.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Tiberiu Arsene

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton