Andreea Antonescu și Andreea Bălan au mâncat gândaci la America Express: „Mi-a fost frică. Pentru noi...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au mâncat gândaci la America Express. În ediția anterioră al emisiunii de la Antena 1, cele două concurente au fost supuse unei probe dificile. Până în prezent, fostele membre ale trupei André au avut un parcurs spectaculos și au făcut față cu brio tuturor provocărilor de pe „Drumul Aurului'. Răbdarea le-a fost testată la proba cu tequila, atunci când cele două concurente au fost nevoite să înghită un gândac. Iată reacțiile acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă în cadrul emisiunii America Express. La probele de până acum, cele două au demonstrat că sunt determinate să câștige premiul cel mare și că prietenia lor este un atuu în cadrul competiției. În ultima ediție a reality show-ului, acestea au fost la un pas să cedeze, având în vedere că au fost nevoite să consume o băutură alcoolică și să înghită un gândac. Andreea Antonescu a fost cea care și-a luat inima în dinți și a încurajat-o și pe coechipiera sa.

gan-0gan-0

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au mâncat gândaci la America Express. Până în prezent, cele două concurente au obținut cele mai bune rezultate în cadrul competiției. După încheierea filmărilor, acestea au susținut că au fost tentate de mai multe ori să renunțe, având în vedere dificultatea probelor și condițiile în care au fost nevoite să stea.

Citește și: Ce spune Andreea Bălan despre sarcina Andreei Antonescu. Cum le-a afectat parcursul la America Express:”Cred că nici ea nu știa”

Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express.Cum au fost surprinse cele două artiste  

Citește și: Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023. Concurenta a izbucnit în lacrimi:„De la extaz la agonie'

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…'

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au mâncat gândaci la America Express

În ultima ediție a reality show-ului de la Antena 1, cele două artiste au fost puse în fața unei probe dificile. Provocarea a constat în a bea un shot de tequila, însă în pahar se afla și un gândac. Reacția celor două a fost savuroasă, cu atât mai mult cu cât acestea păreau mai îngrijorate de faptul că trebuie să consume băuturi alcoolice pe o vreme caniculară.

„Un gândac, acesta este un gândac. Nu cred așa ceva. După ce ai stat atâta timp cu soarele în cap, după ce în căldura aia, ghici ce, mai aveai și emisiune. Mi-a fost frică, jur. Pentru noi, tequila nu mai există', au spus cele două colege de echipă.

„Noi bem foarte rar'

Pentru a-i prinde pe ceilalți concurenți din urmă, cele două artiste au fost nevoite să execute proba cu rapiditate. Andreea Bălan s-a arătat mai ezitantă, moment în care coechipiera sa a intervenit și a încurajat-o.

„Să vezi ce prostii încep să spun!', a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a fost cea care i-a turnat tequila în gură partenerei sale de echipă: „Dă pe gât, bravo!'.

„Noi bem foarte rar câte un pic de alcool', au mai adăugat ele.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mâncat viermi

La rândul lor, cei doi concurenți au trecut prin proba cu tequila, însă nu au fost nevoiți să mânânce gândaci, ci viermi. Aceștia au fost de-a dreptul dezgustați, însă au reușit să ducă proba cu bine la capăt.

„Mama omidă, era un puchi de uriaș! O scârboșenie!', au spus cei doi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton