Andra Volos și Robert Lele, cântăreț de manele, formează un cuplu: „Nu avem de ce să ne ferim”

.

Andra Volos și Robert Lele formează un cuplu. În urmă cu puțin timp, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a confirmat relația cu cântărețul de manele. Cei doi sunt împreună de puțin timp, motiv pentru care șatena a fost destul de reținută în a face declarații despre povestea lor de dragoste. Iată ce a susținut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Andra Volos și Robert Lele formează cel mai nou cuplu din showbiz. Deși în urmă cu un an fosta concurentă de la Puterea Dragostei susținea că nu-și mai dorește o relație și că nu se vede îmbrăcată în rochie de mireasă, se pare că dragostea i-a bătut la ușă. Șatena și artistul sunt împreună de puțin timp, iar relația a fost confirmată chiar de către aceasta.  Andra Volos a refuzat să intre în amănunte, susținând că își dorește ca relația să treacă testul timpului.


Andra Volos și Robert Lele formează un cuplu. Se pare că povestea de dragoste dintre cei doi ar fi început în urmă cu câteva săptămâni. În această perioadă, șatena petrece mai mult timp în România, deși în luna aprilie a acestui an a decis să se mute în Italia, alături de mama ei.

Citește și: Andra Volos vrea să participe la o emisiune matrimonială, în Italia:'Dacă tot mi-am făcut un nume…'


Citește și: Andra Volos, întâlnire neașteptată cu Bogdan Mocanu, după 3 ani de la despărțire. Cum a reacționat fostul ei iubit:'Nici măcar să salute…'

Citește și: Ce avere are Dorian Popa:'Dacă trec de 15-20 de milioane de euro…'

Citește și: Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei.Cum s-au filmat viitorii părinți

Andra Volos și Robert Lele formează un cuplu

Deși se speculează de câteva săptămâni că cei doi formează un cuplu, șatena a reacționat abia acum și a confirmat relația. Aceasta nu a intrat în detalii, susținând că este prea devreme pentru a vorbi despre evoluția relației. Andra Volos a făcut o declarație și despre relația dintre Robert Lele și mama fetiței sale.


„Suntem împreună! Nu avem nimic de ascuns. Suntem, însă, la început de drum. Vrem să ne cunoaștem pe noi. Să profităm de iubirea asta de început. El nu are nevastă, eu nu am iubit! Și nu avem de ce să ne ferim. El este despărțit de fosta iubită, de vreo trei ani. Se înțelege cu ea, normal, au o fetiță împreună’, a declarat Andra Volos, potriivt cancan.ro.

Șatena s-a mutat din România

În luna aprilie a acestui an, șatena a anunțat că renunță la România și se mută în Italia, alături de mama ei. În ultima perioadă, se pare că acesta a petrecut mai multi timp în țara natală, având în vedere noua ei relație și proiectele în care este implicată.


Într-un interviu mai vechi, Andra Volos susținea că, până acum, a avut doar parteneri pe care i-a întreținut și că își dorește să găsească un bărbat cu care să poată întemeia o familie.

„Majoritatea au fost întreținuți de mine. Am avut doar experiențe de astea proaste și una de 4 ani în care l-am îmbrăcat, l-am aranjat, dar dacă mă gândesc bine, da, aș putea să fiu în continuare cu cineva care ar câștiga mai puțin decât mine că așa mi-e firea. Dar totuși, cred că e un minus că de acolo intervine frustrarea din partea amândurora.  Nu-mi doresc să fie persoană publică, nu am de astea’, susținea acestea, potrivit sursei citate anterior.


Cine este Robert Lele

Robert Lele este un cunoscut cântăreț de manele din România. La vârsta de numai 12 ani, aceasta și-a luat inima în dinți și a bătut la ușa impresarului Dan Bursuc. Acesta din urmă a fost impresionat de talentul tânărului și l-a luat în formația „Grand Production Bursuc’.


Deși are o carieră de succes, artistul a avut o copilărie dureroasă, fiind nevoit să muncească de la o vârstă fragedă pentru a-și întreține familia. Pe lângă cariera muzicală, acesta a făcut parte și din distribuția filmului „Muzica în sânge’, regizat de Alexandru Mavrodineanu.

Sursa foto: Facebook