Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. De la ce a pornit conflictul dintre cele două: „E geloasă”

 Ifrim Georgiana
.

Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. Între cele două s-a iscat un conflict aprins, după ce fosta ispită de la Insula Iubirii ar fi acuzat-o pe Andra Voloș că are legătură cu iubitul ei, Alin. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a lămurit întreaga situație, susținând că nu își dorește să fie atrasă într-un astfel de scandal. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tensiunile dintre cele două brunete ar fi apărut în urma unor live-uri pe platforma TikTok. Se pare că Andra Voloș și iubitul Danei Badea ar fi intrat în direct împreună, ceea ce a stârnit nemulțumirea fostei lui Dani Mocanu. Aceasta din urmă a acuzat-o pe Andra Voloș că încearcă să-i strice relația cu partenerul său. Andra Voloș nu a stat mult pe gânduri și a explicat întreaga situație. Aceasta a subliniat că între ea și Alin nu există mai mult decât o relație de prietenie și că Dana Budeanu încearcă s-o atragă într-un scandal nefondat.

dana-badeadana-badea

Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit, la Antena Stars, despre întreaga situație, susținând că iubita lui Alin este cea care căută motive de ceartă cu oricine. Iată ce replici acide i-a adresat acesteia!

Citește și: De ce s-a mutat Andra Voloș din România:„2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Andra Volos după operația de liposucție:”Am dureri foarte mari”

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță de vis în Franța.Imagini cu cei doi îndrăgostiți

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:”Eşti un laş şi un trădător, un alt român”

Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea

Andra Voloș a explicat că Dana Badea nu are niciun motiv de gelozie, având în vedere că ea și Alin sunt doar „prieteni virtuali'. Mai mult decât atât, aceasta a acuzat-o pe ispita de la Insula Iubirii că are obiceiul de a atrage oamenii în conflicte, de aceea nu va da curs afirmațiilor provocatoare.

„Doamne ferește. Am auzit și eu pe Live, aseară. Am primit și eu un Tik Tok că e geloasă. El a susținut și i-a spus adevărul, că nu e adevăr, ne respectăm ca prieteni virtuali pe internet, nu e niciodată nimic mai mult. Chiar mi se pare super amuzant pentru că toată lumea cred că știe că nu m-aș uita la un bărbat ca Alin. (…) Mi se pare că fata aceasta caută scandaluri cu oricine, se ceartă cu tot felul de persoane pe TikTok, caută scandaluri și cu mine. Pe mine nu mă interesează. Nu sunt genul care să mă cert absolut cu nimeni', a spus Andra Voloș la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Mi se pare super penibilă'

În încheiere, Andra Voloș a susținut că este de neimaginat felul în care Dana Badea privește interacțiunea dintre ea și Alin. În urma acuzațiilor pe care i le-a adus, concurenta de la Insula Iubirii a caracterizat-o pe aceasta drept „penibilă'.

„Eu nu pot să cred ce poate să gândească fata aia și să vorbească atât de urât, fiindcă a început să vorbească urât de mine. Caută scandal și mi se pare super penibilă', a mai spus Andra Voloș.

În luna iunie, Dana Badea a fost cerută în căsătorie de partenerul său. Cei doi au susținut că nu se grăbesc să organizeze nunta și că evenimentul va avea loc atunci când vor fi pregătiți.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton