Andra Volos a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu! Ce nu a mai funcționat între foștii concurenți de la Puterea Dragostei

.

Andra Volos a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu, după ce s-a vehiculat ideea că între ei ar fi intervenit Ella și de aceea au pus punt relației. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei au decis că separat vor fi mai fericiți decât împreună, în ciuda dorinței fanilor de a-i vedea un cuplu de viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andra s-a confesat în fața Deei și a lui Ricardo și le-a povestit exact cum au decurs evenimentele și de ce a avut loc despărțirea de Bogdan.


„Așa cum a observat toată lumea din ultimul vlog, când au
spus că Bogdan nu mai e la fel, eu fiind sinceră, într-adevăr nu mai
simțea la fel. Și când mă pupa. În emisiune el era ăla care venea, mă
pupa, îmi lua flori și era foarte atent cu mine. Acum nu mai era la fel.
Ba din contră.

Când era cu mine mergea la geam și stătea pe telefon, mergea în baie sau vorbea cu mama sau pur și simplu îl simțeam foarte rece. Când mergeam la restaurant stătea pe telefon. Eu profitam de orice moment să stau cu el, dar asta nu o făceam din disperare, ci pur și simplu pentru că eram conștientă că stă foarte puțin la mine.’, a povestit Andra.


Gelozia Andrei a fost principalul motiv care a dus la destrămarea cuplului, iar Ella nu a avut nici un rol în această situație, după cum a clarificat bruneta.

„După ce a plecat l-am simțit foarte rece. A mers să
filmeze cu fete pe yacht, eu fiind geloasă. Am văzut postările alea cu
fetițele, i-am zis că e cam nesimțit pentru că eram împreună.


Aveam și planuri de viitor, să vin înapoi în București și să ne mutăm din nou împreună. Bogdan a ales cariera în loc de iubire sau poate nu mai are iubire față de mine și atunci nu putem să judecăm. Dacă noi ne-am despărțit nu a fost din cauza Ellei. Cu ea o să vorbesc față în față.’, a mai spus Andra Volos.