Andra şi Andreea Ibacka – Iată cum au fost răsfăţate de soţi de ziua lor!

.

Andra şi Andreea Ibacka îşi aniversează zilele de naştere luna aceasta, iar cele două vedete au primit cadouri speciale de la soţii lor.

 


Andra împlineşte 28 de ani pe 23 august şi a primit un cadou romantic de la soţul ei, Cătălin Măruţă. Acesta i-a oferit o vacanta la Paris unde vor sta o săptămână, perioadă în care Andra va avea parte de multe surprize şi unde îşi va aniversa şi ziua de naştere.

 

A venit, a venit din nou vacanta… cu avionul de Franta! Cadoul pentru ziua mea, o saptamana cu multe surprize la Paris. Te iubesc, sotul meu drag! , a scris vedeta pe pagina sa de Facebook în dreptul unei fotografii în care apare extrem de zâmbitoare alături de Cătălin.


 

Andreea Ibacka şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 18 august, iar Cabral i-a făcut cadou un shooting. De ziua mea soţul mi-a făcut cadou un shooting’, a dezvăluit frumoasa blondă pe pagina sa de Facebook, postând o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie extrem de sexy.
‘Şi a stat cu aparatul la ochi două ore, timp în care mi-a şoptit cele mai frumoase vorbe din lume… aşa se explică zâmbetul larg şi sclipirea din ochi!’, a continuat Andreea seria mărturisirilor.