Andi Moisescu și Olivia Steer, imagine rară împreună. Cum au fost surprinși, după 20 de căsnicie

.

Andi Moisescu și Olivia Steer, imagine rară împreună. Cei doi reprezintă unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Se cunosc de 20 de ani, sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună doi copii. Pe rețelele de socializare, Olivia Steer a postat o imagine cu soțul ei, alături de un mesaj emoționant. Iată cum au fost surprinși cei doi soți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de peste două decenii. Atunci când s-au decis să pornească împreună pe drumul vieții, Olivia Steer avea 26 de ani, iar Andi Moisescu, 29. Cei doi și-au întemeiat o familie superbă și se bucură de toate momentele petrecute împreună. După atâția ani împreună, aceștia au găsit echilibrul perfect între viața personală și cea profesională. Omul de televiziune a susținut că mariajul lor se bazează pe iubire necondiționată. Acum, Olivia Steer a postat o imagine în brațele soțului ei și i-a făcut o declarație de dragoste.


Andi Moisescu și Olivia Steer, imagine rară împreună. Cei doi s-au cunoscut într-un mod cu totul inedit, în cadrul postului de televiziune unde lucrau amândoi. Deși multă vreme nu s-au intersectat, ulterior, aceștia și-au dat seama că sunt suflete pereche.

Citește și: Cum arată Olivia Steer în pantaloni scurți, la 46 de ani:'Incredibil: soțul meu și-a…'


Citește și: Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relație:'Mă întreba ce planuri am'

Citește și: Amalia Enache și-a dus fiica la Disneyland Paris. Ce problemă a avut vedeta:„Am rău de…’

Citește și: Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Otopeni, după ce și-a lovit amanta cu bestialitate. Ce le-a spus polițiștilor, la audieri:'Îi place să fie bătută'

Andi Moisescu și Olivia Steer, imagine rară împreună

Pe contul său de Instagram, Olivia Steer a postat o fotografie cu soțul ei. Cei doi sunt surprinși într-o ipostază tandră, îmbrățișați, iar în dreptul imaginii, soția lui Andi Moisescu a scris un mesaj emoționant.


„Doi, cu copiii, patru și, cu Dumnezeu, cinci’, este mesajul scris de aceasta.

Imaginea a strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii: „O familie minunată!’; „Vă dorim o viață cu mult soare în inimă!’; „Voi, încă tineri și frumoși’; „Sunteți frumoși și de admirat!’; „Sunteți minunați!’; „Ești absolut superbă.. mereu ai fost o delicată, felicitări, OM frumos!’.


Cum a cunoscut-o Andi pe Olivia și cum a cucerit-o

De curând, Olivia Steer și Andi Moisescu au sărbătorit 20 de ani de relație. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea.


Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?, ‘Cu cine?, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți, s-o vezi!. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam!.

Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor…că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu, a mai povestit juratul de la „Românii au talent’, a spus Andi Moisescu în podcastul lui Mihai Bobonete

Sursa foto: Instagram & Facebook