Andi Constantin și iubita lui s-au despărțit după 4 luni de relație: „Toți avem defecte, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu o lună, Andi Constantin anunța că este într-o nouă relație cu o tânără pasionată de fitness. Fosta ispită de la „Insula Iubirii' spune atunci că a fost cucerit de simplitatea și naturalețea acesteia, însă era destul de rezervat cu privire la planurile de viitor. Ei bine, se pare că cei doi au decis să pună punct relației, iar Andi Constantin a făcut primele declarații despre despărțirea prin care trece. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După șase ani în care a fost văzut constant la TV, Andi Constantin a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să pună bazele unui cooking-show, însă nu în calitate de gazdă, ci de realizator al emisiunii. Luna trecută, fosta ispită de la „Insula Iubirii' anunța că trăiește o poveste de dragoste cu o tânără pasionată de sport, fiind cucerit de naturalețea acesteia. După patru luni în care au format un cuplu, Andi Constantin și iubita lui au decis să-și spună „adio', anunțul fiind făcut recent de campionul la fitness.

an10an10

Andi Constantin a anunțat că s-a depărțit de iubita lui. De când s-a retras din televiziune, sportivul și-a dedicat majoritatea timpului proiectelor personale și spune că „America Express' ar fi singurul proiect care l-ar putea readuce pe micul ecran.

Citește și: Andi Constantin, la un an de la emisiunea „Burlacul': „Nu am o relație. Exact asta e problema…'

Citește și: Andi Constantin, adevărul despre relația cu Hannelore: „A fost la 5 secunde de a fi asumată”

Citește și: Falsul chirurg Matteo Politi, condamnat definitiv la închisoare cu executare. Pedeapsa primită pentru că a operat fără drept 28 de oameni

Citește și: Ce a făcut Anca Pandrea la cimitir, în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 94 de ani: „Așa cum îi plăceau lui'. Cum arată acum mormântul regretatului actor / EXCLUSIV

Andi Constantin și iubita lui s-au despărțit după 4 luni de relație

Dacă luna trecută anunța că trăiește o poveste de dragoste intensă, se pare că Andi Constantin și iubita lui s-au despărțit. Fosta inspită de la „Insula Iubirii' nu i-a dezvăluit identitatea tinerei care i-a cucerit inima, însă a spus că pasiunea pentru sport i-a adus împreună. Campionul de fitness nu regretă despărțirea, ci este de părere că fiecare relație reprezintă o lecție de viață.

„Din păcate, relația nu a rezistat. Se întâmplă și chestii de acest gen. Eu învăț de la fiecare relație, încerc să devin un om și o persoană mai bună cu fiecare relație. Na, suntem oameni toți, avem defecte, dar cât timp suntem conștienți de ele și lucrăm la acestea, cred că acesta este un lucru bun pentru că orice relație scoate ceva din tine, apasă pe niște triggere pe care nu le-ai mai văzut la tine. Probabil asta este lecția noastră, să ne acceptăm și să ne îmbunătățim', a declarat fosta ispită, potrivit ego.ro.

Ce emisiune l-ar face pe Andi Constantin să se întoarcă în televiziune

Andi Constantin s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, însă spune că emisiunea „America Express' l-ar putea readuce pe micul ecran. Fosta ispită de la „Insula Iubirii' ar vrea să facă echipă cu mama lui sau cu unul dintre prietenii apropiați.

„Da, am spus că m-am retras din televiziune în sensul că, în momentul acesta, mă axez mai mult pe viața mea personală și pe proiectele mele personale, nu că m-am retras definitiv sau că nu ar exista o întoarcere în televiziune. Dar, în acest moment, prefer să îmi pun atenția pe asta. Nu știu dacă există vreun format în momentul de față care să mă tenteze ca să ajung la TV. Probabil depinde în ce context, America Express sau ceva de travelling pentru că asta mă pasionează foarte tare. E foarte greu, nu știu. Cu mama, serios. (n.r. ar merge la America Express) Aș merge cu mama, e super tare. Mi-ar plăcea să o plimb și să aibă o experiență de acest gen. Cu vreun prieten foarte bun, nu știu', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

De ce a renunțat Andi Constantin la televiziune

În ultimii șase ani, Andi Constantin a fost o prezență constantă la TV și a spus a interferat viața profesională cu cea personală.

„Televiziunea mi-a făcut puțin viața mai grea din punct de vedere personal. În același timp, cred că sunt și un om care a prins două vremuri, vremea când nu era acest showbiz atât de puternic, nu era social media și am trăit și iubirea respectivă, unde am descoperit Whatsapp-ul sau mesajele infinite, existând doar telefon și atât.

Probabil acum cu toată viteza tehnologiei, pare că oamenii sunt mai conectați, dar, de fapt, sunt mai deconectați. Chestia asta o simt pe pielea mea, oamenii devin din ce în ce mai superficiali și fără substanță. Din păcate, aceasta este societatea în care ne aflăm. Este mult de muncă pentru a băga rădăcinile în pământ și a deveni niște persoane mai profunde pentru că este foarte la îndemână să fii superficial', a mai spus acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton