Anda Adam și logodnicul ei sunt pregătiți să devină părinți. Joseph: „Sperăm să avem gemeni”

 Ifrim Georgiana
.

Anda Adam și logodnicul ei sunt pregătiți să devină părinți. Cântăreața și actualul său partener, Eudor Yosif Mohaci, sunt împreună de mai bine de un an și se pare că legătura dintre ei devine tot mai puternică. Pe 7 septembrie, aceștia au participat la VIVA! Influencers Party 2022 și au întors toate privirile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În luna octombrie a anului trecut, Anda Adam a fost cerută în căsătorie de către partenerul său. Momentul a avut loc într-un loc de basm, mai exact în Cappadocia, Turcia. Acum, cei doi se pregătesc să facă nunta, însă nu au dezvăluit prea multe detalii, dorindu-și ca evenimentul să fie o surpriză pentru cei care îi susțin și le vor fi aproape. Într-un interviu recent, logodnicul Andei Adam a susținut că speră să aibă gemeni „cât mai repede', lucru susținut și de cântăreață. În luna iulie, au apărut zvonuri conform cărora artista ar fi însărcinată, însă, la acel moment, blondina a negat acest lucru.

adam-1adam-1

Anda Adam și logodnicul ei sunt pregătiți să devină părinți. Pe lângă o carieră de succes, artista este în culmea fericirii de când formează un cuplu cu Eudor Yosif Mohaci.

Citește și: Ce afaceri are Anda Adam. Din ce câștigă bani, după divorțul de tatăl fiicei sale:„Mi-a ieșit combinația'

Citește și: Ce afacere vor deschide Anda Adam și logodnicul ei:„Ne aflăm în plin șantier'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre nunta cu iubitul ei:„Dansez până dimineață'

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou:”Datorită ție iubesc din nou…”

Anda Adam și logodnicul ei sunt pregătiți să devină părinți

În cadrul unui interviu recent, Eudor Yosif Mohaci a oferit câteva detalii despre nunta cu Anda Adam. Mai mult, acesta a susținut că își dorește să devină tată cât mai repede și că i-ar plăcea să aibă gemeni.

„Cum a fost și cererea în căsătorie la Cappadocia așa va fi și nunta! Nu pot să vă spun mai multe! Altfel nu va mai rămâne surpriză. Cu siguranță, ca două indicii, nunta nu va fi nici în România, nici în Elveția!

Ne-am îndrăgostit aproape la prima vedere și fiecare zi e tot mai plină de iubire și înțelegere! Ne înțelegem foarte bine și ne completăm, suntem ca Yin și Yang. Sperăm să avem gemeni cât mai repede, două fete gemene, una cu ochii albaștri, una cu ochii ei!', a declarat Joseph pentru ciao.ro.

Anda Adam: „Vreau gemene care să aibă ochii lui'

La rândul ei, Anda Adam își dorește să aibă gemeni. Aceasta a susținut că încearcă să afle data nunții, semn că logodnicul ei este cel care se ocupă de desfășurarea evenimentului. În luna octombrie a anului trecut, cântăreața a fost cerută în căsătorie, în Cappadocia.

Artista a plâns de fericire, iar proaspeții logodnici au fost felicitați de către turiștii care se aflau în baloanele cu aer cald. La acel moment, Anda Adam a mărturisit că nu mai spera la o astfel de surpriză.

„Sperăm să avem gemeni cât mai repede, două fete gemene, una cu ochii albaștri, una cu ochii ei! Și eu încerc să aflu data nunții dar nu…Când mă uit în ochii lui albaștri mă pierd de tot! Nu mai aflu nimic… E primul lucru cu care m-a cucerit atunci când l-am cunoscut, cu ochii lui! Și vreau două gemene cu el, care să aibă ochii lui!', a susținut Anda Adam, potrivit sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton