Anda Adam și-a scandalizat fanii după ce a pozat într-un costum de baie minuscul!

 Oana Pantazi
.

Anda Adam ne-a obișnuit de mult timp cu ipostazele sexy în care se pozează, dar de data asta s-a întrecut pe sine. Artista a încins spiritele printre fanii săi după ce a postat o fotografie în care are un costum de baie minuscul!

Anda Adam are o carieră de succes în spate, dar, în ultima vreme, fanii nu prea îi mai comentează muzica, ci… bikinii. Artista are niște forme voluptuoase și știe exact cum să și le pună în valoare, așadar contul ei de socializare abundă în postări în care nu lasă prea mult loc imaginației. Puțini știu că Anda Adam are propriul brand de costume de baie, așadar este a win-win situation – fanii sunt încântați, iar artista își promovează creațiile.

„Măcar de ați avea succesul ei în viață!”

Recent însă, Anda Adam a creat vâlvă pe contul ei de socializare, postând o fotografie în care poartă un costum de baie minuscul, ce-i lasă formele prea mult la vedere, cel puțin după părerea unora. Dacă unii au lăudat-o, fiind de părere că artista are forme perfecte, alții s-au arătat indignați de felul în care a pozat artista și i-au adresat cuvinte jignitoare…

„Da, astfel ar trebui să arate orice femeie…', „Una dintre cele mai frumoase femei din România! Arată cel mai bine!', „Nu te mai prind chiloțeii', „Doamne, mai aveai puțin și pozai dezbrăcată!', „Nu mai putem aprecia femeia după naturalețe și bunătate. E musai să ne dezbrăcăm 98%', „Ce te-a apucat și pe tine?', „Bagă niște sport, că ai făcut ditamai fundul', „Nici chiloții nu mai sunt ce erau', „Printre puținele vedete care nu sunt schiloade', „Ai exagerat cu chilotul', „Prea multă goliciune', „Ai întrecut măsura'.

„Ești frumoasă, dar ai fi mai frumoasă dacă ai rămâne un pic mai îmbrăcată și să oferi publicului tău muzica ta, nu goliciunea ta. Înainte erai fff ok și ca persoană, și ca artistă. În ultimul timp, toate fetele vreți să deveniți tip Kim Kardashian… Păcat, păcat! Întotdeauna mult mai frumos este tot ce este mai natural'.

„Ea a recunoscut mereu că are o constituție mai robustă. Lasati-o, fraților, în pace! Măcar de ați avea succesul ei în viață, măcar 20%! Eu o știu de când avea vreo 14 ani și cânta la Televiziunea Amerom. Doamne ce vremuri… Succese multe, Anda! Ești un om minunat. Cui nu îi place să nu se mai uite!', a conchis o admiratoare de-a artistei.

Foto: Instagram

Costumul buclucaș, care a declanșat războiul între fanii Andei Adam.Costumul buclucaș, care a declanșat războiul între fanii Andei Adam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton