Ce decizie a luat soțul Andei Adam, după ce artista s-a afișat cu noul iubit. Primele imagini cu Sorin Niculescu și fetița lor, după anunțul despărțirii

 Dumba Gabriela
.

În timp ce Anda Adam face vâlvă în presa mondenă cu noul iubit, un bărbat căsătorit și tată a doi copii, după cum se aude prin oraș, Sorin Nicolescu a plecat în vacanță cu fetița lor. Soțul cântăreței se află în Turcia, împreună cu familia lui Andrei Stoica și a postat mai multe poze din prima lor vacanță tată-fiică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sorin Nicolescu a declarat încă de la început că fiecare este liber să trăiască așa cum îi place și nu a vrut să comenteze decizia soției sale de a-și reface viața amoroasă atât de repede. Anda Adam este încă o femeie căsătorită, dar asta nu a impiedicat-o să se afișeze cu noul său iubit.

sorin-Nicolescu-in-vacanta-cu-fiica-lui-evelin-anda-adam-iulie-2021sorin-Nicolescu-in-vacanta-cu-fiica-lui-evelin-anda-adam-iulie-2021

Aparent neafectat de acest lucru, Sorin Nicolescu se bucură de prima vacanță tată-fiică. Soțul Andei Adam a plecat în Turcia, împreună cu Andrei Stoica și familia lui și profită de fiecare zi pentru a se distra alături de fetița lui, Evelin.

Pe contul de Instagram al celei mici au apărut numeroase fotografii simpatice din vacanța lor exotică și pare că Evelin se simte foarte bine la mare și la soare, chiar dacă mama ei nu este cu ea.

Atunci când nu sunt la plajă sau fac anumite activități interesante, ei merg în sala de fitness și fac sport împreună. Evelin este zâmbitoare, pare că se distrează de minune la mare doar cu tatăl ei și copiii familiei Stoica.

Citește și: Cum și-a cunoscut Roxana Vancea soțul și cum au decurs primele întâlniri:'Am mers la cel mai prost film'. Când și unde va avea loc nunta

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…’

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită! Cum a aflat soțul ei de relația cu afaceristul:„Este un șoc’

Citește și: E oficial! Alex Bodi și Justyna formează un cuplu.S-au sărutat în văzul lumii

Sorin Nicolescu, prima reacție după ce s-a aflat că Anda Adam are un iubit

Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi?

Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește.

Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline', a declarat Sorin Andrei Nicolescu de curând, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au căsătorit pe 7 iunie 2015, iar la o lună de la nuntă, au anunțat că vor fi părinți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton