Anda Adam ne dezvăluie secretul siluetei perfecte

.

Anda Adam a arătat dintotdeauna extrem de fit, însă, după participarea la Exatlon, pare să mai fi dat jos câteva kilograme, iar acum arată parcă mai bine ca niciodată. Vedeta ne dezvăluie secretul siluetei perfecte într-un interviu exclusiv.

Pe Anda am întâlnit-o la un eveniment monden unde a venit să admire cele mai noi colecții de ceasuri și bijuterii Splendor. Cu sau fără voia ei, artista a fost permanent în centrul atenției. Și nici nu se putea altfel, fiindcă vedeta a purtat o salopetă nude cu un decolteu amețitor, în care, credeți-ne, este extrem de greu să arăți impecabil dacă nu ai un corp perfect. Anda Adam, la 38 de ani, a demonstrat încă o dată că poți arăta senzațional, chiar dacă ești mămică și nu mai ai 25 de ani.


Am întrebat-o pe artistă care este secretul siluetei perfecte și, inevitabil, discuția ne-a purtat spre Exatlon, competiție din care, desi a plecat accidentată, Anda spune că ar repeta-o oricând: Exatlon a fost cea mai tare experiență a vieții mele, o competiție pentru care aș fi dispusă să plătesc eu’, a declarat artista. Din păcate, accidentul pe care l-a suferit în timp ce concura pentru echipa Faimoșilor și operația ulterioară la picior au scos-o pe Anda din circulație pentru trei luni. Cu toate acestea, vedeta a ignorat pentru o seară indicațiile medicilor și a venit pe tocuri la eveniment, dar salopeta pe care a purtat-o chiar merita orice efort.


Din fericire pentru ea, soțul Andei nu este gelos, ba chiar dimportrivă, el încurajând-o să aibă o prezență strălucitoare, iar artista reușește să facă asta din plin. Chiar dacă este ajutată de moștenirea genetică, Anda are mare grijă de trupul ei – sportul și alimentația sănătoasă nu lipsesc din rutina zilnică a vedetei. În plus, fiica ei, Evelin, o micuță extrem de energică, o ajută cel mai bine să consume caloriile, așa că Anda ar putea face liniștită chiar și excese alimentare.


Urmăriți interviul pentru a afla secretul siluetei perfecte a Andei Adam, dar și câteva sfaturi pentru doamne și domnișoare. Cel mai important dintre ele: Nu vă neglijați!’