Anda Adam și soțul ei, detalii despre cununia religioasă și petrecerea de nuntă: „E un motiv de bucurie și o să vreau să invit...”

.

Anda Adam și soțul ei, detalii despre cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Pe 23 decembrie, cunoscuta artistă și Yosif Eudor Mohaci au făcut cununia civilă. Cei doi au organizat evenimentul în mare secret, avându-i alături pe membrii familiei și prietenii apropiați. Recent, cântăreața a făcut primele declarații despre cununia religioasă și petrecere, susținând că va avea o listă interminabilă de invitați. Cei doi soți nu au stabilit încă data nunții, însă dezbat tot felul de idei despre modul în care se va desfășura marele eveniment. Iată la ce s-au gândit cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Anda Adam și soțul ei, detalii despre cununia religioasă și petrecerea de nuntă. În septembrie 2021, Anda Adam a fost cerută în căsătorie de Yosif Eudor Mohaci. Plecați în vacanță în Cappadocia, Turcia, cei doi s-au întors logodiți. Pe 23 decembrie, artista și partenerul ei de viață au făcut cununia civilă. Cântăreața a preferat să păstreze discreția cu privire la marele eveniment, de aceea fanii au fost surprinși când a postat primele imagini din oficiul Stării Civile. Acum, proaspeții miri au început să-și planifice nunta, Anda Adam susținând că își dorește o petrecere cu mulți invitați.


Anda Adam și logodnicul ei își planifică nunta. După ce a divorțat de Sorin Nicolescu, artista l-a cunoscut pe Yosif Mohaci. Prima întâlnire dintre cei doi a avut loc la munte, ambii fiind însoțiți de fiicele lor. Cântăreața a fost sceptică la început, însă la 4 luni de la prima lor întâlnire, bancherul a fost cel care i-a scris pe Instagram.


Citește și: Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru. Ce sumă trebuie să achite:„Nu și-a plătit nici aici taxele de timbru’

Citește și: Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele:„Niciodată nu am promovat frumusețea trucată’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu e nerăbdătoare să o cunoască pe Melissa, fiica lui George Restivan:'Mă bucur că ne-a găsit și suntem familia ei'


Citește și: Jean Gavril a atacat-o dur pe Andreea Bălan, la America Express:'E și rea…' Scărlătescu i-a luat apărarea artistei

Anda Adam și soțul ei, detalii despre cununia religioasă și petrecerea de nuntă

Dacă cununia civilă a fost destul de spontană, artista a susținut că petrecerea de nuntă și cununia civilă vor fi planificate până la ultimul detaliu. Deocamdată, Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci nu au stabilit data nunții, însă dezbat modul în care se va desfășura marele eveniment, căci, după cum a susținut chiar artista, ambii au o imaginație foarte bogată.


„Vrem să fim deciși și hotărâți în ceea ce privește petrecerea și nunta în sina, tocmai de aceea pentru că era final de an nu am vrut să ne grăbim și să facem lucrurile pe grabă, iar deocamdată am pus cozonacul la dospit și vedem ce idei trăsnite ne trec prin cap ca să planificăm și o nuntă așa cum ne dorim noi foarte tare’, a spus Anda Adam pentru Spynews.ro.


„Nu vom face nuntă fără să anunțăm lumea’

Anda Adam a ținut să sublinieze că va anunța nunta așa cum se cuvine, având în vedere că își dorește să aibă o listă lungă de invitați. Soția lui Yosif Mohaci își dorește să cheme mai mulți colegi de breaslă și persoane publice din România și a dat de înțeles că va organiza o petrecere fastuoasă.

„Suntem nehotărâți și indeciși, dar cu siguranță nu vom ține ascuns, nu vom face nuntă fără să anunțăm lumea, e un motiv de bucurie și o să vreau să invit toți oamenii din showbiz care îmi sunt prieteni, așa că nu va fi nimic de ascuns pentru că ne dorim ca cei care ne sunt aproape să ne fie alături într-un moment ca acesta și la o super petrecere pe care o vom organiza’, a mai spus Anda Adam.

Sursa foto: Facebook & Instagram