Anda Adam, amenințări și jigniri la adresa unei tinere care a încercat să-i seducă soțul: "Dacă te prind, rămâi fără păr în cap!"

.

Anda Adam a luat foc atunci când a descoperit o conversație pe Instagram, dintre soțul ei și o tânără care îl seducea pe Sorin. Scandalul s-a lăsat cu amenințări și jigniri la adresa celei care i-a pus căsnicia în pericol, după cum a considerat Anda.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deși Anda Adam și soțul ei, Sorin, nu se urmăresc pe Instagram și multă lume s-a întrebat chiar dacă mai sunt împreună, având în vedere că n-au mai pozat de mult timp ca o familie, artista știe tot ce face bărbatul. Anda ar fi aflat că o domnișoară îi face ochi dulci lui Sorin și a luat măsuri.


Potrivit Spynews, Anda Adam le scrie fetelor cu care soțul său ‘vrăjește’ pe rețelele de socializare și, din câte puteți observa în conversațiile din galeria foto, artista le amenință, le vorbește foarte urât și le jignește.


Dialogul dintre tânăra care ar vrea să-i seducă soțul și Anda Adam

„Te interesează ce fac eu, nu? Că dacă te prind vreodată, nu cred că mai râmâi cu vreun fir de păr în cap. Ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Că tu doar pe video poți. Videochat se cheamă, apropo’, i-ar fi spus Anda Adam.

Eu nu l-am căutat, el pe mine’, a fost replica tinerei.

„Să mă eviți, o iei pe trotuarul celălalt, ai înțeles? Că așa e când nu își vezi de ale tale și vrei să pari interesantă. Ai înțeles? În loc să îți vezi de viața ta. Puteai să răspunzi simpku și civilizat. Nu știu, nu e treaba mea. Toate bune. Dar tu, zdreanță ieftină, voiai video cu el, că poate îl făceai eventual să se îndrăgostească, nebuno! Că ți-a plecat sponsorul’, iar mai fi spus Anda Adam.


„Eu nu am sponsor’, a răspuns tânăra.

Reacția soțului Andei Adam, după ce au fost prins vorbind cu altă femeie


Sorin Nicolescu a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine cu un mesaj, după ce s-a aflat că a încercat să vrăjească o altă femeie. ‘Nu mă deranjați, că deranjez’, a fost mesajul transmis de soțul Andei Adam.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cum că Anda Adam și soțul ei nu mai sunt împreună, însă de fiecare dată artista a negat acest lucru.

Cum ar reacţiona Anda Adam dacă soţul ar înşela-o

Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Andrei în anul 2015. Împreună, cei doi au o fetiță pe nume Evelin. Vedeta nu s-a sfiit să spună, acum doi ani, că dacă soţul său ar călca strâmb şi ar însela-o, ea l-ar ierta dacă ar fi conştient de greşeala făcută. Pentru ea, familia este pe primul loc.


„Eu am niște principii foarte sănătoase în viață și mi-am dat seama că, pentru mine, ce este cel mai important în viață este familia. Cred că dacă soțul meu ar face o astfel de greșeală, da cred că aș putea să îl iert atâta timp cât consider că realizează și el că a fost o greșeală. Întotdeauna merg pe principiul că un păcat recunoscut este pe jumătate iertat.

Pentru mine, familia este cel mai important lucru și dacă asta ar însemna să renunț la familia mea, pot să spun că aș lupta până în ultima clipă să nu renunț niciodată la familia mea. Dar sper să nu se întâmple chestia asta niciodată, a explicat Anda Adam, într-un vlog.


Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța: „Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului' / EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

Citeste si: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc'/ INTERVIU

„Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului'


Într-un interviu acordat VIVA!, în urmă cu câteva luni, Anda Adam spunea că și relația ei cu Sorin a cunoscut urcușuri și coborâșuri, așa cum se întâmplă în orice familie. În plus, cântăreața ne declara că nu este de acord cu relațiile de formă, doar de dragul copilului.

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe.', ne spunea Anda Adam.


„Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău.


E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi  părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive.', a mai declarat Anda pentru VIVA!.