Anca Țurcașiu s-a pozat în lenjerie intimă, la 52 de ani. Reacția fanilor: „Timpul s-a oprit în loc pentru tine”

.

Anca Țurcașiu s-a pozat în lenjerie intimă, la 52 de ani. La 52 de ani, Anca Țurcașiu este un etalon de frumusețe și stârnește multe invidii cu trupul ei tras prin inel. Actrița acordă o atenție deosebită felului în care arată, așa că are un regim alimentar echilibrat și face multă mișcare fizică. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat câteva imagini în lejerie intimă și a stârnit o reacție puternică în rândul celor care o urmăresc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Anca Țurcașiu s-a pozat în lenjerie intimă, la 52 de ani. La 52 de ani, Anca Țurcașiu pare neschimbată, iar semnele înaintării în vârstă nu și-au făcut apariția pe chipul ei. La vârsta de 20 de ani, actrița a renunțat definitiv la carne, motivând, în emisiunea „Vorbește lumea’, că nu a fost niciodată o împătimită a acestui aliment. Pe lângă alimentația sănătoasă și echilibrată, Anca Țurcașiu face mult sport, dovada stând în videoclipurile și imaginile postate pe rețelele de socializare.


Anca Țurcașiu și-a descoperit pasiunea pentru teatru și muzică încă de la o vârstă fragedă. Vedeta a jucat în producții celebre, precum „De dragul tău, Anca’, în rolul Cameliei, „Miss Litoral’, în rolul Tinei, „A doua cădere a Constantinopolului’, în rolul Biancăi. În plan personal, aceasta a divorțat de medicul Cristian Georgescu în urmă cu trei ani, după 22 de ani de căsnicie.


Citește și: Anca Țurcașiu ia în calcul o nouă căsătorie, la trei ani după divorț: „Îmi doresc să simt din nou. Nu e greu'

Citește și: Anca Țurcașiu, scoasă din sărite de nutriționiști: „Mă apucă nervii când mă pune cineva să…'

Citește și: Care este starea de sănătate a Oanei Lis, la o lună de la operația de cancer de piele: „Preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel’

Citește și: CRBL neagă că i-a cerut iertate în genunchi lui Cornel Păsat, după scandalul lor din primul show de supraviețuire din România: „L-am înjurat pe bune. Poate că și acum mai vrea atenție’


Anca Țurcașiu s-a pozat în lenjerie intimă cu dantelă, la 52 de ani

Pe rețelele de socializare, Anca Țurcașiu a postat o imagine în lenjerie intimă, spre surprinderea fanilor ei. În secțiunea de comentarii, vedeta a fost complimentată pentru modul în care se menține în formă. La 52 de ani, actrița are un trup de model și nu se sfiește să pozeze în ipostaze provocatoare.

„Să dormim bine!  Cu vise bune!  Eu așa voi face!  Noapte bună, dragilor!’, a scris Anca Țurcașiu în dreptul imaginii.


Cum au reacționat fanii Ancăi Țurcașiu

În secțiunea de comentarii, Anca Țurcașiu a avut parte numai de laude și complimente din partea celor care o urmăresc.

„Frumoasă foc. Timpul s-a oprit in loc pentru tine, Anca!’, „Deci nu cred cât ești de sexy și delicioasă… Ești de mâncat pe pâine.’, „Hai că deja îmi e drag tare de tine. Câte rime trebuie să fac ca să mă iei în seamă? Ești o zeiță adorabilă’, „Cu silueta ta poți eclipsa multe modele. Ești admirată de aproape de toți oamenii din jurul tău, inclusiv de mine.’, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de fani.


De ce a renunțat Anca Țurcașiu la carne

Anca Țurcașiu a renunțat să mai consume carne în urmă cu 20 de ani. Vedeta spune că nu a luat această decizie din motive care țin de sănătate, ci a fost o alegere personală.


„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea, a spus Anca Țurcașiu, la PRO TV.

Sursa foto: Facebook