La 51 de ani, Anca Țurcașiu primeste avansuri de la prietenii fiului ei: "E ceva firesc, mă simt bine!"

.

Atât de bine arată Anca Țurcașiu la aproape 51 de ani că primește avansuri de la puști de vârsta fiului ei. Cântăreața se simte flatată de complimentele venite din partea unor copii cu 30 de ani mai tineri și spune că i se pare firesc acest lucru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În vara lui 2020, Anca Țurcașiu a divorțat de stomatologul Cristian Georgescu după 22 de ani de căsnicie, iar apropiați ai cuplului au dezvăluit că motivul despărțirii au fost banii. Cântăreața i-ar fi reproșat soțului ei că nu mai aduce bani în casă, dată fiind pandemia de COVID-19, iar de atunci lucrurile au degenerat și s-a ajuns la divorț.


Anca a luat viața de la capăt, la 50 de ani, și spune că îi este din ce în ce mai bine pe cont propriu.

„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un
anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci.
Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou.


Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic’, a mai declarat Anca Țurcașiu La Măruță.

Atât de înfloritoare este după divorț, încât primește complimente de la puști de 20 și un pic de ani, prietenii fiului ei. Anca Țurcașiu a arătat tot timpul bine și mereu a primit laude pentru silueta ei perfectă, dar faptul că tineri cu 30 de ani mai tineri îi fac avansuri nu poate fi decât o încurajare pentru artistă că într-o zi va apărea și bărbatul potrivit pentru ea.


„Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată’, a mai declarat Anca.

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani.Trucurile și meniul ei zilnic


Citește și: Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei:’Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam’

Citeste si: De la ce a pornit scandalul dintre Anca Țurcașiu și fostul soț. Noi dezvăluiri despre divorț: „El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să…'

La 51 de ani, Anca Țurcașiu are greutatea din adolescență

Anca Țurcașiu împlinește vârsta de 51 de ani pe 8 mai. Artista arată foarte bine și este mândră că a reușit să ajungă la numărul de kilograme pe care îl avea în adolescență.


„Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte.

Obsesia pe care am avut-o toată viața, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm, a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.


Anca Țurcașiu a lansat o nouă melodie, după 20 de ani de pauză

Anca Țurcașiu pare că radiază de fericire și că
este o femeie împlinită. Aceasta a lansat o nouă melodie după 20 de ani de când
nu a mai scos niciun cântec.


„Sunt schimbată? Păi, sunt schimbată că trăiesc altă
viață. Am luat-o cumva de la zero și am făcut un cântec (n.r. „Vreau să
dau reset). Eu nu am mai cântat de foarte multă vreme. De vreo 20 de
ani n-am mai scos un cântec nou și m-am axat doar pe teatru și pe
musical si pe tot ce am făcut în perioada asta. Am cântat în continuare,
dar n-am mai scos un cântec nou
‘, a povestit Anca Țurcațiu, la Xtra Night Show.