Anca Țurcașiu începe o nouă viață, la 50 de ani! Unde s-a mutat artista după ce a plecat din vila luxoasă în care trăia cu soțul ei

.

Anca Țurcașiu este hotărâtă să nu mai privească în urmă și nici să revină asupra deciziei de a divorța. După o căsnicie de 22 de ani, artista începe o viață nouă, singură și a făcut deja primii pași pentru un viitor pe cont propriu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Multă lume a rămas surprinsă când Anca Țurcașiu a anunțat că a pus punct căsniciei cu Cristian Georgescu, mai ales că înainte cu puțin timp de asta îi făcea declarații de dragoste soțului ei. Însă, decizia este una definitivă și artista nu are de gând să mai dea o șansă căsniciei lor de 22 de ani.


A făcut demersurile necesare unui nou capitol din viața ei și a părăsit vila luxoasă din Corbeanca, în care a locuit cu soțul ei și pe care a decorat-o singură, după bunul său plac, pentru a-și cumpăra un apartament în Panduri.


Potrivit Click!, apartamentul se află în apropierea blocului în care cândva locuia alături de Cristian Georgescu. „Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit', a spus un apropiat de-al artistei.

După ce și-a asigurat casa în care va începe o viață nouă, la 50 de ani, Anca pleacă pe litoral, acolo unde are de susținut mai multe spectacole în această vară.


A anunțat pe Facebook că divorțează

În urmă cu două săptămâni, Anca a scris pe Facebook următorul mesaj:

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată.


Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au împreună un băiat în vârstă de 20 de ani, Radu Cristian.

foto: Click!