Ce spune Anca Țurcașiu despre relația ei cu Gheorghe Gheorghiu și ce se întâmplă în viața ei amoroasă, acum: „Cine nu își dorește să iubească și să fie iubit?!” / EXCLUSIV

.

În tinerețe, Anca Țurcașiu a avut o relație cu Gheorghe Gheorghiu. Deși s-au despărțit de mulți ani, se pare că au în continuare cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, fiind de altfel și colegi de breaslă. Cea mai lungă relație a artistei a fost însă cea cu fostul ei soț, Cristian Georgescu, de care a divorțat în urmă cu trei ani. Iată spune Anca Țurcașiu despre relația ei cu Gheorghe Gheorghiu și ce se întâmplă în viața ei amoroasă, după divorțul de Cristian Georgescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Pe plan personal s-a mai schimbat ceva în viața ta? Mă refer, evident, la statusul amoros și întreb în numele multor mii de fani de-ai tăi din social media, hahaha!

Îmi place întrebarea asta, pentru că ai adăugat „hahaha! la final. În plan personal, nu s-a schimbat nimic în viața mea: sunt într-o solitudine care mă face foarte fericită. N-am să folosesc cuvântul singurătate, pentru că sunt înconjurată de foarte mulți prieteni dragi cu care petrec mult timp, socializez foarte mult: ieșim la teatru, la filme, la restaurante, ne vizităm, jucăm Activity, plecăm în excursii…


Am o viață foarte frumoasă și mă simt liberă să fac ce vreau, ce simt, ce mă bucură cel mai tare în fiecare moment. Dar, așa cum am mai spus și în alte interviuri, pentru că întrebarea aceasta este frecventă, nu spun „NU, îmi doresc să întâlnesc un bărbat cu care să pot să am o poveste de iubire, o relație… Cine nu își dorește să iubească și să fie iubit?! E logic! Deci, trimit în Univers gândul meu. (zâmbește)


Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu, la 53 de ani, și ce vicii are: „Sunt foarte radicală din acest punct de vedere. Am eliminat…’ / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu, detalii despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț: „Bărbatul de brațul căruia să mă agăț…'

Citește și: Loredana Chivu a fost urmărită în trafic de fostul logodnic, care a bătut-o și a amenințat-o cu moartea: „A încălcat ordinul de restricție'


Citește și: Theo Rose are coșmaruri legate de momentul nașterii. Cum se simte în a șaptea lună de sarcină: „Ultima perioadă e încărcată de emoții’

Ce spune Anca Țurcașiu despre relația ei cu Gheorghe Gheorghiu și ce se întâmplă în viața ei amoroasă, după divorțul de Cristian Georgescu

Recent, fostul tău iubit, Gheorghe Gheorghiu, a vorbit în termeni laudativi despre tine și, printre altele, a spus „era frumoasă, chiar prea frumoasă. Ți-a adus frumusețea și prejudicii în viață?


Da, mă bucur că a vorbit frumos despre mine, pentru că am avut o relație frumoasă. Frumusețea nu mi-a adus prejudicii deloc. Frumusețea cred că vine cu ceva, este acel ceva ce iese din sinele tău prin privire, prin zâmbet, prin gesturi: carismă. Cred că asta este ceea ce cucerește mai mult decât frumusețea corpului sau a chipului.

După ce în viața unei vedete intervine o despărțire, its a fact, lumea se raportează la ea în termeni de „înainte și după divorț multă vreme. În cazul tău, a dispărut repede interesul din această zonă, ca și cum n-ar fi fost… Care e secretul? Cum de e Anca Țurcașiu „doar o tipă mișto, o artistă wow și nu… biata Anca Țurcașiu, care a rămas singură la 50 de ani?


Este una dintre cele mai cool întrebări care mi s-au pus vreodată! Foarte tare, îmi place maxim! Este vorba despre perspectiva asupra lucrurilor – dacă tu schimbi perspectiva asupra lucrurilor, lucrurile se schimbă ele însele. Într-adevăr, astăzi eman energie, bucurie pentru fiecare zi, și asta se simte. De fapt, cred că este o energie pe care o transmit oamenilor, pentru că cel mai prețios lucru pe care îl avem pe aici nu sunt valorile materiale, ci Timpul. Timpul este cel mai prețios lucru pe care îl avem pe Pământ și, ca atare, trebuie folosit într-un mod în care să ne aducă cât mai mult bine.


„Am făcut greșeli din care am învățat’

Apropo de singurătate, pari că te înțelegi foarte bine tu cu tine și că ai învățat să te valorizezi altfel, în sensul că ți-ai resetat prioritățile. Care sunt chestiile de care te-ai privat când erai căsătorită și cărora le-ai dat frâu liber acum?

Cumva am anticipat această întrebare… Da, am învățat să mă valorizez și să mă bucur de viață. De exemplu, astăzi, am avut o zi liberă: sunt cu o prietenă, care a venit în vizită la mine și mergem să vedem două filme, facem o zi de cinema… Ca să revin la întrebare, în timpul căsniciei m-am focusat foarte mult pe familie, prioritizându-i pe ei de fiecare dată. Am făcut greșeli din care am învățat. Astăzi sunt focusată pe prioritățile mele, pe sinele meu, pentru a fi în fiecare zi o variantă a mea mai bună decât cea de ieri.


Cum arată bărbatul ideal pentru Anca Țurcașiu

Dacă ai face acum un portret-robot al bărbatului ideal pentru tine, cum ar arăta el? Care sunt lucrurile pe care le aștepți de la un bărbat și peste ce nu ai putea să treci sub nicio formă?


Of, Doamne, cu bărbații ăștia e cam complicat! Ce aștept de la un bărbat? Mi-ar plăcea să fie tandru, inteligent, cult, chipeș, să aibă un statut social care să fie în confort cu al meu. Sunt foarte multe lucruri, iată!

A existat vreo poveste în viața ta care nu s-a materializat și pe care acum o regreți? Este vreun bărbat căruia ai fi vrut să-i spui ce simți, dar n-ai avut curajul sau poate n-a fost momentul?

Nu cred că a existat vreo poveste în viața mea care nu s-a materializat și acum o regret, pentru că eu nu prea am avut relații. Am fost măritată 23 de ani, nu m-a interesat alt bărbat. Ca să răspund la a doua întrebare, nu se pune problema astăzi că n-aș avea curaj să spun unui bărbat ce simt. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!