Anca Țurcașiu și-a schimbat viața radical, la 4 luni după divorț. A lăsat trecutul în urmă și se relansează în showbiz

.

La trei luni de la divorț, Anca Țurcașiu a reușit, pesemne, să depășească momentul și își investește toată energia în carieră. Cântăreața este pregătită să revină în muzică, după ani de pauză, cu o nouă piesă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În iulie, Anca Țurcașiu a decis să divorțeze de soțul său, după 22 de ani de căsnicie și nici până acum n-au fost dezvăluite motivele din spatele acestei separări ce a șocat showbizul. Unul dintre motive ar fi fost, potrivit apropiaților cuplului, și faptul că el nu o susținea în carieră. Iată că, la aproape trei luni de la divorț, Anca a decis să meargă pe drumul ei și să-și investească toată energia în muzică.


Anca Țurcașiu nu a stat, în ultimii ani, departe de scenă și chiar în această vară a cântat, atât cât au permis restricțiile, la mare, însă nu a mai lansat de mult timp o piesă nouă.

Iată că a venit momentul și toate trăirile sale din ultima perioadă au dat naștere unei noi piese. Potrivit mărturisirilor Ancăi, la piesa de relansare a colaborat cu artistul și compozitorul Ovidiu Cernăuţeanu. „Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten și o piesa nouă în curând. După mulți ani de repaus, o revenire sperăm noi în forță. Autorul textului rămâne secret. Aveți vreo idee cine ar fi?’ este mesajul scris de cântăreață pe rețelele de socializare și a postat o fotografie din studioul de înregistrări.


Într-un interviu mai vechi, Anca povestea că a citit multe cărți de dezvoltare personală care au ajutat-o să-și schimbe impresiile despre lume și să se cunoască mai bine. Este posibil, așadar, ca noile sale trăiri să o fi determinat să-și schimbe viața și să renunțe la o căsnicie, care, potrivit apropiaților, nu mai mergea de ceva vreme: M-am documentat, am citit, am şi un mentor. E cineva care nu mai trăieşte, dar care a scris nişte cărţi minunate. Am început să văd altfel lucrurile, am înţeles cine suntem cu adevărat şi cine putem fi. Noi suntem singurii noştri stăpâni, să facem ce vrem pe acest pământ în singura viaţă pe acest pământ. Singura de care suntem conştienţi. De prezent, de aici. Eu sunt un om care trăiesc în prezent: azi, acum, aici!’.



„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece…

Se pare că tensiunile crescuseră între cei doi în urmă cu ceva timp,
însă odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus conflictul s-a
adâncit și mai tare. Ambii au fost afectați: Anca Țurcașiu nu a mai avut
spectacole, în timp ce Cristian Georgescu, medic stomatolog de meserie,
nu a mai putut merge o perioadă la cabinet.

După un timp, artista pare să-i reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și de aici a pornit o divergență, care, se pare, nu a mai avut rezolvare.


„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat, a precizat Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

Mesajul prin care Anca Țurcașiu a anunțat că divorțează

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!


Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!

Citește și:

Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă'

Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei: „Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam'

Cristian Țânțăreanu, despre anumite neînțelegeri care ar fi dus la divorțul finilor lui: Anca Țurcașiu nu era încântată de swing