Anca şi Ştefan Lungu au sărbătorit 3 ani de căsătorie în Italia

 Florentina Liutic
.

Au trecut 3 ani de când Anca a avut parte de surpriza vieţii ei şi a fost cerută în căsătorie în Italia de iubitul ei, Ştefan Lungu.

 

Cuplul a revenit acum în Italia pentru a sărbători cei 3 ani, dar de data aceasta au fost însoţiti şi de fetiţa lor, Natalia. Au vizitat Roma şi regiunea Toscana şi bineînţeles, castelul unde s-au căsătorit.

 

Și în vacanță am fost mamă cu normă întreagă și mărturisesc că nu sunt încă pregătită să mă despart mai mult de câteva ore de minunea mea. De 1 an și 10 luni suntem nedespărțite și construim împreună cea mai frumoasă relație pe care am trăit-o vreodată: iubire în stare pură și necondiționată!', a mărturisit Anca.

 

În urmă cu 3 ani, Viva! a fost complice la acestă nuntă organizată la Castello Di Velona (Italia), Anca ajungând în Italia convinsă fiind că va realiza un shooting pentru numărul de mai 2013 al revistei Viva!

 

Atunci Anca a fost cerută în căsătorie chiar în faţa castelului şi a a îmbrăcat la ceremonie o superbă rochie albă PNK.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton